Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mobilen kan få dig til at komme

Mobilen kan få dig til at komme

Applikationen vil måske være ”som sendt fra himlen” for mange med langdistanceforhold. Snart kan du med smartphonen styrer konens vibrator.

Har du mange rejsedage i dit job, eller har din kone? Så er der en applikation under udarbejdelse, som kan give jeres sexliv lidt krydderi.

Firmaet Vibease vil senere i år lancere et massageapparat, som sammen med smartphonen kan give din kæreste eller kone lidt ”nydelse”. Det skriver ComOn.dk.
 
Vibratoren er netop blevet fremvist på en messe, hvor det blev fortalt der skal opbygges en ”App Store” op omkring vibratorer. Her skal der kunne downloades erotiske film (mood-movies), når filmene så afspilles sendes vibrationerne til brugeren på forskellige tidspunkter i filmen alt efter fortællingen.

Når den intelligente vibrator tages i brug, forbindes Vibease-hardwaren til enten en iPhone eller en Android telefon. Derfor kan kontrollen også være ved en eventuel partner, som ikke befinder sig i nærheden.
 
Målgruppen er kvinder, langdistanceforhold og eventuelt folk der har virtuelle affærer. 

Vibease forventes at komme på markedet i andet eller tredje kvartal i år – prisen er endnu ikke oplyst.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Bris 07-02-2012 12:18:23

For susen hvor er folk opfindsomme.. Nej du, giv mig en app, som kan lave kaffe for mig, så er jeg solgt ;)

0 0
patrick lønquist 07-02-2012 12:22:31

Findes - Philips har lavet en kaffemaskine med bluetooth tilgang, og en der tilhørende app man skal hente udenom android market.. :D

0 0
Tommy 07-02-2012 13:52:57

dammit, jeg hoppede i med begge ben!
Har nu søgt på google efter en kaffemaskine med bluetooth - uden resultater :(
Damn you :P

Anyway, jeg er glad for min philips kaffemaskine - og jeg skal jo alligevel hente vand til den i nu og næ når der skal laves kaffe. Men en seriøs vandbeholder, bluetooth+app og så en integrerede bønnerkværner så har man sgu en perfekt kaffemaskine!

0 0
alc 08-02-2012 10:06:46

Here you go :)

http://www.scanomat.com/coffee-brewers/topbrewer

0 0

Om brug af cookies