Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mobilen samler unge til fest og druk

Mobilen samler unge til fest og druk

Det er blevet noget nemmere at samle vennerne til fest og druk end for bare ti år siden. I dag skriver de unge blot en sms og inden for kort tid, så er vennerne klar.

På et grønt område i Odense med bænke, træer og en sø, kaldet ”Engen”, har unge sommeren igennem været samlet for at drikke.

SSP-udvalgsformand under Det Kriminalpræventive Råd, Lars Rand Jensen udtaler til Berlingske Tidende, at de unge havde lavet aftalerne i skolen eller skrevet rundt til vennerne via mobiltelefonen. Han underbygger tendensen med, at de unge samles langt hurtigere og de nemt med mobilen kan ændre mødestedet og tidspunktet.

Per Bostholm, klubleder fra Rosengården i Odense, bekræfter historien, og tilføjer at der er flere, som får muligheden for at være med, nu hvor tingene sker med mobiltelefonen. Da jeg var ung skulle man ud og banke på døre. Nu er det meget nemmere, at samle 20 eller 30 sammen til en fest, siger han.

En undersøgelse fra Rockwool Fonden viser, at de danske unge har europarekorden i fuldskab og debuterer allerede som 14-årige.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies