Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mobilen til de ældre

Mobilen til de ældre

Er skærmen på din nye telefon for utydelig, tasterne for små eller er den bare for besværlig? Så kan telefonen Life fra Emporio være et hit. Modellen, som er udviklet med enkelthed for øje, kan nu købes hos Mobiludsalg.dk.

Vi køber flere og flere telefoner, men mange mennesker er ikke helt fortrolige med teknikken. Enten er skærmen for lille, tasterne for små, ellers er den ganske enkelt for svær at bruge.

Disse problemer er udbredt blandt befolkningens ældre eller folk, der ikke besidder så meget teknisk snilde.

Det østrigske selskab Emporio har nu taget konsekvensen og skabt en telefon netop til dette segment. Der er lagt stor vægt på, at det ikke er gennemsnitsteenageren, som skal bruge denne telefon.

Telefonen har en stor og meget let læselig skærm, store knapper og meget få tillægsfunktioner. Desuden kan ringelyden sættes højere end på andre telefoner, og højtalersystemet kan kobles sammen med et høreapparat.

Telefonen har også en rød hjerteformet nødknap på bagsiden. Her kan man gemme fem telefonnumre, som man så har hurtig adgang til. Hvis man benytter nødknappen, vil telefonen ringe op til det første nummer på listen. Hvis vedkommende ikke svarer, så ringer telefonen til den næste på listen og så videre.

Som en sikkerhedsforanstaltning skal modtageren af et nødopkald holde svarknappen inde i et minut, ellers ringer telefonen til det næste nummer på listen. Det forhindrer, at en telefonsvarer modtager opkaldet. Hvordan modtageren af opkaldet kan se, at der er tale om et nødopkald, vides ikke.

Telefonen hedder Life og sælges endnu meget få steder i Norden. I Danmark kan den i skrivende stund kun erhverves hos mobiludsalg.dk.

Telia i Sverige har meldt ud, at de forventer at starte salget til februar. I Danmark oplyser Telia, at man vil afvente resultaterne fra Sverige, før man beslutter, om man vil sælge den.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies