Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mobilen til de ældre

Mobilen til de ældre

Syv er det antal knapper, der kræves for at kunne håndtere mobiltelefonen fra Doro.

Doro Handleplus
Doro Handleplus

Doro, som er producent af bl.a. trådløse telefoner, er nu ude med sin første mobiltelefon, og navnet er Doro Handleplus 324gsm.

Den har i alt syv knapper. Målgruppen for denne mobil er ældre mennesker, der kan have lidt svært ved at betjene mobiltelefoner med alt for mange knapper.

Mobilen vejer blot 60 gram, og den har en størrelse på 9 x 5 x 2 cm. Grundet denne størrelse er det fra producentens side intentionen, at man skal bære mobilen om halsen, da den derved altid er lige ved ”hånden”.

Fem ud af de syv taster skal installeres, så de hvert har et forprogrammeret telefonnummer, de ringer op til, når man trykker derpå.

Derigennem bliver det som en leg at ringe til venner og bekendte. Meningen med mobilen er nemlig ifølge producenten, at man via et enkelt tryk på en tast skal kunne ringe op.

Det medfølgende batteri kan holde til 2-3 timers tale, førend det skal oplades påny. Er den på stand-by skal den oplades cirka hver tredje dag.

Om Doro Handleplus 324gsm lander på de danske hylder er endnu uvist, men prisen kommer til at ligge omkring de 750 danske kroner.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies