Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mobilen truer mp3-afspillerne

Mobilen truer mp3-afspillerne

Unge mennesker benytter i større grad muligheden for at høre musik på telefonerne. Men det varer endnu lidt, før man helt kan afskrive de dedikerede mp3 afspillere.

Mobiltelefonerne begynder så småt at blive det foretrukne apparat at høre musik på.
Mobiltelefonerne begynder så småt at blive det foretrukne apparat at høre musik på.

Telefonerne bliver mere og mere anvendelige som musikafspillere. Det er Sony Ericssons walkman-serie et rimeligt populært eksempel på.

Hvis folk bruger telefonen, de alligevel har med sig, som musikafspiller, så vil det helt automatisk skabe et fald i efterspørgslen på ordinære mp3 afspillere.

Men for at bekræfte tendensen har Continental Research gennemført en undersøgelse.

Undersøgelsen har blandt andet kastet lys over, at 13 procent som en gang har hørt én mp3 sang på telefonen, benytter denne funktion hver dag. 70 procent benytter funktionen på ugentlig basis.

Ikke helt overraskende viser undersøgelsen også, at det hovedsageligt er den yngre generation, som bruger mp3-afspilleren i telefonen. I aldersgruppen 16 – 24 år er det næsten 40 procent, som har brugt mp3 afspilleren i telefonen i løbet af sidste år.

Blandt de adspurgte er 54 procent meget tilfredse med brugervenligheden, værre ser det ud med kapaciteten på telefonerne. Kun 24 procent er tilfredse med den kapacitet, som telefonerne tilbyder.

Selv om man regner med, at flere folk i fremtiden vil benytte deres telefoner som musikafspillere, så lader det til, at der endnu er plads til både Apple og Sony Ericsson.
67 procent af de folk, som havde en telefon med mp3-afspiller, havde nemlig også en separat mp3 afspiller – som for eksempel en iPod.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies