Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mobilen vækker danskerne

Mobilen vækker danskerne

Mere end halvdelen af danskerne bruger dagligt deres smartphone, som en start på dagen – den er nemlig deres vækkeur.

En ny undersøgelse, som er foretaget af YouGov for Sony Mobile Communications viser, at over halvdelen af danskerne dagligt benytter deres smartphones som vækkeur.

Dermed er vækkeuret i smartphones altså en utrolig vigtig funktion, som mange måske ikke sætter pris på før den svigter. Derfor får det også opmærksomhed når der er en fejl i funktionen, der gør vækkeuret ikke ringer som forventet. Dette har Apple været ude for med iPhone, men også HTC har været ramt af et problem med vækkeuret.

 - iPhone-folket sov for længe i dag – gjorde du?

Man skal dog også være opmærksom på, at det er de færreste smartphones, hvor vækkeuret fortsat ringer hvis telefonen er gået død for batteri eller blevet slukket.

Ingen smartphonens indtog og Nokia og Sony Ericsson fortsat sad på magten, da gjorde dette ikke noget. Telefonen ”gemte” batteri nok, så vækkeuret fortsat ringede, selvom du løb tør for batteri i løbet af natten.

 - Du kan ikke stole på din mobils vækkeur

I mange år har Nokia holdt ved dette, men med Lumia-modellerne og Windows Phone 8 – skal man altså også huske at sætte telefonen i opladeren eller gemme batteri nok til nattens løb hvis den skal vække dig.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies