Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mobilen var med på sommerferie

Mobilen var med på sommerferie

Vi havde næsten alle sammen mobilen med os, da vi rejste på sommerferie i år. Det viser en ny undersøgelse foretaget af My Travel.

Nu kan du vinde den nye ultratynde Samsung SGH-X820 - verdens tyndeste mobil. Den har både 2 megapixel kamera og mp3.
Nu kan du vinde den nye ultratynde Samsung SGH-X820 - verdens tyndeste mobil. Den har både 2 megapixel kamera og mp3.

Rejseselskabet My Travel har foretaget en undersøgelse af, hvor mange mennesker, der havde deres mobil med sig, da de rejste på sommerferie i år. Og tallet var højt – hele ni ud af ti af de adspurgte – svarende til 90 procent af My Travels kunder, havde mobilen med i kufferten.

Undersøgelsen viste også, at vi primært tager mobilen med os ud at rejse, så venner og familie ikke er længere end en SMS eller et opkald væk. Desuden viste det sig, at MMS havde været brugt flittigt blandt de norske feriegæster – måske som erstatning for traditionelle postkort.

Selvom vi næsten alle sammen tager mobilen med os på ferie, er det bemærkelsesværdigt, at den i de fleste tilfælde bliver liggende trygt og godt i kufferten. For nok er den med, men den bliver ikke nødvendigvis brugt fra udlandet, viser undersøgelsen.

Af de 90 procent, der havde mobilen med, havde kun 40 procent mobilen tændt på hele ferien. Resten foretrak at nyde ferien med mobilen slukket. For dem var mobilen kun med som en sikkerhedsforanstaltning, så man kunne få fat i dem derhjemme, hvis der skulle ske noget.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies