Mobilen vil i fremtiden være vigtig for din rejse

Mange påskønner roen fra smartphonen når de rejser på ferie, men i fremtiden bliver mobilen vigtigere på rejsen

Mobilen vil i fremtiden være vigtig for din rejse

Mange mennesker elsker at holde fri fra deres smartphone når de endelig har ferie, men fremtiden ser måske anderledes ud.

Der er nemlig ingen tvivl om, at mobiltelefonen er en del af fremtiden – heller ikke når det kommer til vores rejser. Allerede i dag er der en række rejserelaterede applikationer lige fra flysøgning, hotelsøgning, billetkøb, restauranthenvisninger /-anmeldelelser, rejseplaner, byguides og meget andet. Dette bliver bestemt ikke mindre. Det skriver Ekstrabladet.dk.

Om to år, i 2015, vil mobiltelefonen i langt højere grad have indflydelse på vores rejser. Det vurderer flyrejseteknologispecialistsitet SITA i rapporten ”Flying into the Future”, som netop er frigivet.

De tre hovedpunkter i rapporten er;

1.

Mobile bookinger og køb bliver mere almindeligt. I dag er det kun cirka to procent af salget hos flyselskaber og i lufthavne som foretages via mobilen. Men i 2017 kan det være op til 50 procent af salget, som foregår via mobiltelefonen.

2.
Lufthavne uden service bliver normen. I dag tilbyder mange flyselskaber allerede, at man kan check-in enten via mobiltelefonen eller via computeren hjemme. De der ikke allerede gør, er formentlig i gang med udviklingen af applikationer. Ligesom tjenester som Apples Passbook kan gøre, at elektroniske boardingkort vil komme frem på skærmen når man nærmer sig gaten og det skal bruges.

 – Web-tv: Vi har testet Passbook på iPhone – den digitale tegnebog

3.
Flyrejsende vil få mere kontrol plus information om rejsen undervejs. Mobiltelefonen bliver også fortsat vigtigere når det gælder at få information. Det betyder man vil kunne følge med i alt fra forsinkelser, gates, forventet rejsetid og meget mere på deres smartphones.

Efterfølgende om emnet

Fortællingens videre forløb. mobilsiden gik videre med sagen. 4/3/2013 fik historien nye ben at gå på med nyheden LG har solgt mere end 10 millioner 4G-telefoner – Artiklen kan læses her. Seneste højaktuelle stof om “Smartphone” finder du i denne spalte..