Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   MobilePay Business er mobilbetaling til butikker

MobilePay Business er mobilbetaling til butikker

Den populære mobilbetaling fra Danske Bank ser nu ud til for alvor at ramme butikkerne i det nye år.

Danske Bank oplyser på deres hjemmeside, at de har nået godt 845.000 downloads af deres Mobilepay-app siden lanceringen d. 7. Maj 2013. 

MobilePay kan også bruges til at støtte velgørenhed

Der er ingen tvivl om, at danskerne har taget tjenesten til sig, og venter i spænding på, at den for alvor tager sit indpas på erhvervslivet. 

I oktober kunne vi fortælle, at Danske Bank tester mobilbetaling i butikker, og nu er de klar med MobilePay Business som er tjenesten vi kender, men til erhvervsdrivende. Det skriver Danske Bank på deres hjemmeside

Udvalgte som start
Danske Bank er stadig i færd med indledende øvelser til et reelt færdigt produkt. Der er derfor også tale om en løsning, som tilbydes udvalgte erhvervsdrivende. 

De har desuden valgt erhvervsdrivende, som har mange kontantbetalinger, for netop at kunne bruge deres erfaringer og tilbagemeldinger, i at sikre den bedste løsning på sigt. 

I skrivende stund kan der betales med MobilePay hos: 

•Kalles Kaffe (kaffevogne) i København og omegn

•Steffs Place (Pølsevogne) i Sorø, Randers og Rødovre

•4x35, Taxa, 2 vogne i København

•Dantaxi, 2 vogne i Aalborg

•Esbjerg Taxa, 1 vogn i Esbjerg

•Café Analog på IT-Universitet i København

•Kantinen på Kolding Gymnasium

•Fodboldfabrikken i København, Odense og Aarhus

•Cykel-X-Perten på Frederiksberg

•Cross Café i Århus

•Hotel- og restaurantskolen

•Vester Kopi (Gothersgade og Falkoner Allé)

•The Yoghurt Shop i København


Det fremgår desuden på hjemmesiden, at Danske Bank går bredt ud med løsningen til alle erhvervsdrivende i det kommende år.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

DX 20-12-2013 16:30:35

Jeg kan godt forstå at MobilePay appen har succes, for sjældent ser man en app der er så praktisk & samtidig så nem at bruge, så ALLE kan forstå det. Det ville være fedt hvis Mobilsiden.dk ville kåre feks. de 3 bedste app hvert år. Og den dårligste. Den dårligste har jeg forresten et godt bud på, nemlig bibliotekernes egen eReolen app. Jeg kan ikke huske, at have set noget ringere end den, og her hvor det er meningen, at skatte borgerne skal kunne låne ebøger på bibliotekerne. Og en ebogs læser kan heller ikke bruges. Det er en skandale.

0 0
Christian 20-12-2013 16:11:52

Problemet er bare at med Mobilepay så har jeg på fornemmelsen at det højest sandsyneligt bliver kunderne der skal betale for transaktionen og ikke butikkerne som det er med dankortet.

Jeg har ikke kunne finde noget info om det på deres homepage, men jeg håber selvfølgelig at det ikke kommer til at holde stik.

0 1
DX 20-12-2013 16:20:57

Foreløbigt koster det gratis. Men kommer nok til at koste noget på et tidspunkt. Ligesom du ikke arbejder gratis, skal man nok ikke forvente at andre vil gøre det

0 0
Christian 21-12-2013 01:02:42

Nej Danske Bank er ikke i det her for sjov skyld. selvfølgelig er de ude på at tjene penge på det. Og jeg har ikke noget problem med at skulle betale 10 øre pr transaktion så længe at det er når man betaler privat personer.

Min bekymring er hvis det er kunden der skal betale gebyeret i butikkerne.
jeg synes det skal køre efter samme princip som med dankortet hvor butikkerne og bankerne betaler gebyerne. Man betaler i forvejen for at have et Dan- eller kredit kort (som jo skal bruges til mobilepay), og så skal man vel ikke også betale for at bruge det.

0 0
Nicolai Pedersen 20-12-2013 15:12:01

Nu er jeg den ene af dem der bliver nævnt herover. Jeg håber det her er noget der bliver taget vel imod. Det hjælper virkelig os i hverdagen, med kunder, der måske ikke har mulighed for at møde op i butikken for at betale.

1 0
Rene 20-12-2013 19:08:40

Hvordan tjekker i pengene er overført hvis det er 2 forskellige banker?

1 0
DX 20-12-2013 19:45:57

Det er vel samme princip som når du laver en overførsel fra din PC, feks Nordea Bank til Nykredit Bank. Overførsel ses først dagen efter på Konto udtog i banken, men på mobilerne får man en kvittering omgående. Smart & nemt, er det i hvert fald.

1 0

Om brug af cookies