Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   MobilePay er brudt ned, igen [UPDATE #3]

MobilePay er brudt ned, igen [UPDATE #3]

Danske Bank meddeler, at deres populære betalingsløsning MobilePay, ligger underdrejet

TDC er ikke de eneste giganter hvis elektronik får kvaler i sommervarmen, nu er det MobilePay der får solstik. Danske Bank meddeler via Facebook at deres betalingsapp er nede "Som de fleste af jer har opdaget, har vi desværre nogle tekniske udfordringer med MobilePay, der rammer mange af vores brugere. Vi arbejder hårdt på at finde fejlen, så I alle kan komme ud og købe en kold is i sommervarmen,"

Det er dog ikke alle MobilePay brugere der er ramt af nedbruddet. Som Danske Banks pressechef Kenni Leth forklarer til epn.dk: ”Nogle kan godt logge på, mens andre ikke kan. Problemet er blandt andet, at nye brugere ikke kan logge på, og at del eksisterende brugere heller ikke kan komme ind og gennemføre en betaling

Det er endnu uvist hvornår MobilePay er i fulde omdrejninger igen, Kenni Leth forklarer at der er løsninger på vej i dag: "Der går noget tid endnu. Vi ved ikke hvornår, men i løbet af dagen vil vi have løst problemerne,"

[UPDATE kl 16.30] MobilePay virker igen. 

[UPDATE 22.07 kl 09.30
] Der er knas i MobilePay-maskineriet igen. Visse brugere kan ikke få gang i deres MobilePay app igen. Danske Bank bekræfter: 'Vi har nu fået rettet noget af fejlen på MobilePay. Desværre er der stadig problemer med ny-oprettelse af brugere, samt for kunder som ikke har godkendt vores nye betingelser, der var med i sidste opdatering.'

[UPDATE 22.07 kl 14.30] Danske Bank er ved at få MobilPay oppe at stå igen. Sidste Facebook-udmelding bedyrer, at de fleste MobilePay brugere nu kan bruge tjenesten igen:

"Puha, så er der lidt gode nyheder til vores MobilePay brugere. De fleste af jer vil nu kunne overføre penge via MobilePay og se jeres aktivitetslister igen.
Det er desværre stadig ikke muligt at oprette sig som ny bruger, eller komme ind hvis det er flere måneder siden, man sidst har brugt MobilePay. Det arbejder vi selvfølgelig videre på, men heldigvis ser det ud som om, at langt de fleste er igang igen"

[UPDATE 23.07 kl 09.10] Efter to svære døgn for mobillbetalingsapp'en, er MobilePay nu 100% oppe igen. 

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

21-07-2014 14:59:46

Så er det jo godt at der findes alternativer.

0 5
David 23-07-2014 07:30:44

Der findes også alternativer til Facebook, men det hjælper ikke så meget hvis vennerne ikke bruger det ;) Og det er med god grund at MobilePay har den succes, det er rigtigt godt. Og personligt synes jeg det er rart at det findes til WP. Endnu en god ting er at det ikke kræver nogen hardware interaktion, ligesom f.eks. en NFC løsning ville gøre. Heldigvis har de fleste indset at vi skal have en ren software løsning. Selvfølgelig kan alle systemer gå ned, og jeg er sikker på at danske bank gør alt hvad de kan for at undgå det i fremtiden.

4 0
23-07-2014 07:47:25

Hold da helt kæft så kom du helt op at ringe... Hvem snakker om hardware, NFC osv? Lad mig fortælle dig om et par alternativer, som man kan bruge i den tid hvor mobile pay er nede: Paii, pay pal, swipp. Fjols!

0 9
David 23-07-2014 08:47:34

Jeg ved godt hvad du mente, min pointe er at de færreste har andet sat op end MobilePay. Og gør det heller ikke pga et nedbrud. Derfor hjælper det ikke så meget at man selv har det, og dermed er de ikke reelle alternativer. Mht til NFC har du ret i at det var off topic.

4 0
Naggie21 21-07-2014 14:56:17

Nå, så var det derfor jeg ikke kunne logge på siden søndag morgen.

0 0

Om brug af cookies