Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   MobilePay runder enorm milepæl

MobilePay runder enorm milepæl

Som den første danske app nogensinde har MobilePay opnået hele fire millioner brugere.

Hele fire millioner private brugere kan MobilePay nu prale med at have. Det er nok til at gøre MobilePay til den mest udbredte app i Danmark nogensinde. Appen er nu blevet så populær at flere ældre brugere er begyndt at tage den til sig.

I 2014 var der kun 1 procent af aldersgruppen 75-105 år der brugte MobilePay, men det tal er nu steget til hele 15 procent. For aldersgruppen 70-74 år bruger en tredjedel MobilePay, hvilket er over 10 gange flere end i 2014. Til det siger Torben Gamst, ny
direktør for MobilePay:

"MobilePay favner hele befolkningen og bidrager også til at inddrage ældrebefolkningen i den digitale verden. Ofte er det børn eller børnebørn, der hjælper de ældre på vej,"

I november i år har MobilePay desuden sat ny rekord for transaktioner, hvor der er blevet opnået 26,3 millioner af dem.

Læs også: Endelig: Nu kan du betale med MobilePay i COOP

MobilePay under nu 4 millioner private brugere.
MobilePay under nu 4 millioner private brugere.
Foto: Mobilepay

Det ser også ud til at blive året, hvor MobilePay appen er blevet benyttet mest. MobilePay forventer at appen bliver benyttet hele 280 millioner gange, hvilket vil være omkring 50 millioner flere transaktioner end sidste år. 

"Populært sagt er MobilePay nu tilstede på enhver smartphone i Danmark. Det er en ufattelig udvikling for en virksomhed, der kun er fem år gammel. Vi er glade for at være blevet en så uundværlig del af danskernes livsstil og daglige adfærd. Det forpligter,"

siger Torben Gamst. Næste mål for MobilePay er nu Finland, hvor antallet af transaktioner i år er fordoblet og benyttes nu at tæt på 800.000 finner.

Læs også: MobilePay lancerer Box - Ny digital fælleskasse

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies