Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mobilfotokonkurrence - vinderen er fundet

Mobilfotokonkurrence - vinderen er fundet

I efterårsferien afholdte Mobilsiden.dk en mobilfotokonkurrence, hvor det gjaldt om at tage det bedste efterårsbillede med sin mobiltelefon. Vinderen, som nu er kåret, løb af med en sprit ny Sony Ericsson W550i.

Et stort tak skal der først lyde til alle de mennesker, som deltog i mobilfotokonkurrencen på Mobilsiden.dk. Der var rigtig mange gode billeder, og her på redaktionen var vi glade for, at det ikke var os, der skulle vælge én vinder blandt de mange smukke, sjove og særprægede billeder.

Vi havde nemlig besluttet, at der skulle mere professionelle øjne på billederne. Derfor havde vi allieret os med bladtegner ved Billedbladet, Jan Thrane, som blev enerådig dommer i mobilfotokonkurrencen:

”Der var mange klassiske landskabsfotografier, billeder af vindblæste mennesker og enkelte originale tiltag. For eksempel var der én, som havde lavet en stor mobiltelefon af efterårsblade. Men ét billede havde den afgørende X-faktor”, fortæller Jan Thrane om sin kåring af vinderbilledet.

Vinderen af den fede Sony Ericsson W550i blev Pia fra Frederikshavn, som har taget billedet af katten i fuglehuset.
Vinderen af den fede Sony Ericsson W550i blev Pia fra Frederikshavn, som har taget billedet af katten i fuglehuset.

Og vinderen er…

Vinderen af den fede Sony Ericsson W550i blev Pia fra Frederikshavn, som har taget billedet af katten i fuglehuset.

Da Mobilsiden.dk spurgte Pia, hvilke tanker der lå bag billedet, svarede hun, at det er tegn på, at efteråret er på vej, når hendes kat Alex ligger i fuglehuset og venter på, at alle fuglene kommer tilbage.

Vores dommer, Jan Trane, var meget betaget af Pias billede af katten. Her er hans fortolkning af billedet:

”Billedet af katten emmer af friskhed og tiltagende kulde. Efteråret, hvor man kryber sammen og putter sig inden døre. For nogle er det en oplevelse af begrænsning og af, at friheden bliver stækket. For andre handler det om at standse op og søge nærvær”, siger Jan Thrane.

Han fortsætter: ”Men billedet byder på mere end dette – se kattens to forskellige øjne! Og hele dens attitude: ”Jeg sætter min hat, som jeg vil”. En holdning de fleste mennesker deler inderst inde. Alligevel vælger mange trygheden frem for friheden og lever et liv i strammere sko end nødvendigt! De minder derfor lidt om katten på billedet – frivilligt klemt inde på for lidt plads. Med andre ord: Fotografiet af katten illustrerer suverænt – ikke bare efterår men også hvordan mange mennesker vælger at leve deres liv hele året. Godt gået!”

Også et stort tillykke til Pia skal lyde fra Mobilsiden.dk, som sender et styk Sony Ericsson W550i til Frederikshavn.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her



Om brug af cookies