Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mobilhandsker beskytter mod frost og kulde

Mobilhandsker beskytter mod frost og kulde

Handsker, som kan købes på hjemmesiden www.girl32.dk, er velegnede, når der er koldt udenfor. Stoffet ved tommelfingerspidsen kan nemt fjernes, så SMS’erne kan blive sendt af sted uden man får kolde fingre.

På www.girl32.dk kan man købe nogle eksklusive vanter, som gør det nemt at navigere på mobilen – uden at tage vanterne af.
På www.girl32.dk kan man købe nogle eksklusive vanter, som gør det nemt at navigere på mobilen – uden at tage vanterne af.

Det er ikke så fornøjeligt at være mobil i det iskolde vejr, som har hersket i Danmark den senere tid.

Når man står halv-frossen ved bussen eller toget, har man ikke ligefrem lyst til at tage sine vanter af for at svare på en SMS eller tage mobilen, hvis den ringer. Men oftest overvinder nysgerrigheden frygten for at fryse endnu mere, hvilket altid resulterer i røde, forfrosne fingre, som skal en tur på radiatoren for at tø op.

Måske er du en af dem, som har forsøgt at ramme mobilens taster med vanterne på. Så vil du, ligesom mig, have opdaget, at det nærmest er umuligt at ramme rigtigt – uanset hvor tynde vanterne er.

Heldigvis er der nogle, som har fundet løsningen på vores problem. På www.girl32.dk kan man nemlig købe nogle eksklusive vanter, som gør det nemt at navigere på mobilen – uden at tage vanterne af.

Det geniale påfund går ganske enkelt ud på, at man nemt kan hive stoffet ved tommelfingeren til side, hvis man skal svare mobilen eller sende en SMS. På den måde er det kun en enkelt fingerspids eller to, der bliver udsat for kulde. Resten af hånden er stadig pakket godt ind i vanten.

De fine mobil-handsker fås i flere farver, som man kan læse nærmere om på hjemmesiden www.girl32.dk, hvor handskerne er til salg.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies