Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mobilitet hitter i virksomheder

Mobilitet hitter i virksomheder

Ifølge analyseinstituttet IDC er hver femte ansatte, det man kalder en mobil medarbejder – dette er et tal, som er stigende.

Chefanalytiker, Brian Troels, for IDC udtaler, at tendensen er, at mobile netværk breder sig i virksomhederne. Ifølge ham vil det næste logiske træk være, at man udvider de trådløse netværk.

Flere og flere firmaer går med overvejelser om udelukkende at have mobile løsninger, frem for stadig at bibeholde fastnettet. Dette skyldes, at de er blevet bekendte med, at man via mobile løsninger kan reducere omkostningerne og tillige øge medarbejder-tilfredsheden og -effektiviteten.

Det er dog ikke alle, som er tilhængere af denne udvikling. Susanne Bødker, som er leder af Center for New Way of Working på Alexandra Instituttet på Aarhus Universitet, er af den mening, at det er problematisk, at ”mobilitet i for høj grad bliver tænkt som krympede versioner af desktop-computere”.

Hun mener endvidere, at folk i stedet burde gøre sig selv klar hvilke ting, der reelt skal og burde være mobile. Der er ifølge hende nogle ting, som man gør på kontoret, man egentlig ikke ønsker at gøre mobile.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies