Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mobilkøberne vil have robuste telefoner og længere batteritid

Mobilkøberne vil have robuste telefoner og længere batteritid

Det der står højest på mobilkøbernes ønskeliste er telefoner, som er mere robuste og batterier der ikke løber tør, det viser ny undersøgelse.

En ny undersøgelse, der er foretaget blandt 3.500 forbrugere i Storbritannien, Tyskland, USA og de forenede arabiske emirater for Bullitt Mobile Ltd. viser, at noget af det der frustrerer os mest ved vores mobiltelefoner er, skærmene revner, signalet svigter og batteriet løber tør.

Hele 37 procent af telefonejerne siger, at den største frustration de har over deres mobiltelefon er batteritiden og er klart det største problem. 14 procent er frustreret over, at de oplever dårligt signal, mens og 12 procent er også irriteret over, at de dataafgifterne er så høje.

Undersøgelsen viser også, at et batteri med lang levetid er den mest ønskede funktion i en ny telefon - hele 71 procent ønskede dette mere end både internet og et avanceret kamera.

Mere end hver tredje af de adspurgte havde også købt tilbehør, som beskytter deres telefon mod ridser, det underbygger også at mange gerne ville have en mobiltelefon, der er mere robust.

 - "De fleste mobiltelefoner er ganske enkelt ikke holdbare nok - og en masse brugere er meget utilfredse med dette. Nutidens hektiske og varierede livsstil betyder, at folk forlanger meget mere af deres mobiltelefon.  Uanset om det er en smartphone eller en standard mobiltelefon, så forventer ejeren, at telefonen er brugervenlig, bygget til at holde og har god batterilevetid," siger Dave Floyd, co-CEO i Bullitt Mobile Ltd.

Om en tilsvarende undersøgelse i Danmark ville give samme resultat er uvist.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

29-11-2013 14:17:40

Er nok også et godt bud på en nuværende smartphone der lever op til det. Pænt stort batteri og lækker skin..
men har producenterne ikke hørt det her, mener da at der skulle komme et 4000 mph i den nye samsung galaxy og Nokia Lumia får da også større batterier..
3400 mph.

0 0
TF 29-11-2013 20:35:49

De er godt nok hurtige de batterier :-D

0 0
Urbanus 29-11-2013 09:57:24

"Undersøgelsen viser også, at et batteri med lang levetid er den mest ønskede funktion i en ny telefon - hele 71 procent ønskede dette mere end både internet og et avanceret kamera."

Man fristes jo så til at pege på en Nokia 3310 :-) Hvis batteritiden er så meget vigtige end internet og kamera.

Men jeg ser det egentlig som en ganske naturlig udvikling, i og med at vi har fået telefoner der har så gode specs, og også når man ser på mellemsegmentet og low end, er telefonerne efterhånden så godt med spec-mæssigt (Jeg har f.eks. lige købt en Samsung Galaxy SIII mini til mine to ældste døtre i julegave, for under 1000 kr. pr. stk. Det er godt nok en hæderlig telefon for under 1000 kr.!!), at det er de andre ting man fokuserer på.
Og jeg håber da også producenterne tager det alvorligt. Min HTC One kører fint nok (det samme gør min arbejdstelefon, en iPhone 4S, der er to generationer bagud). Den er hurtig, den spiller, der er rigeligt med hukommelse, 4G-nettet fungerer stort set altid som det skal.
Det der for alvor kan få mig til at overveje en ny telefon næste gang er ikke end endne mere super høj-opløselig skærm eller en 8-kernet processor på over 2 ghz. Det der for alvor kan få mig til at savle er en telefon der i endnu højere grad kan tåle at blive brugt, ikke løber tør for strøm konstant og som jeg også kan bruge i udlandet til en rimelig pris (for lige at nævne en af de andre punkter i undersøgelsen, som dog ligger uden for producenternes indflydelse, men forhåbentlig teleselskaberne også læser med).

0 0
Onkel_Per 29-11-2013 09:47:58

De vil have en mobil der har god batteri-tid og er holdbar.
Men se hvad der bliver solgt mest af. iPhone, Samsung Galaxy S4, HTC One... og i den dur!

0 0
Morten Jensen 29-11-2013 09:57:02

Ja det er de telefoner folk vil have, bare mere holdbare og med længere tids brug pr. opladning. :-)

Jeg er åbenbart ikke helt normal så, da mine telefoner snildt kan holde strøm til en dags brug, og holdbarheden har jeg absolut ingen problemer med.
Så jeg vil nok prioritere helt andre ting højere, men sådan er vi jo så forskellige. :-)

0 0
Om brug af cookies