Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mobilkunderne opkræves ekstra sms-gebyr

Mobilkunderne opkræves ekstra sms-gebyr

Sms'erne er meget billige men teleselskabet opkræver oveni et kvitteringsgebyr. Tjek din regning og det med småt i betingelserne.

Et lille ekstra sms-gebyr er begyndt at brede sig i den danske telebranche. Således skal nogle danske telekunder betale helt op til 20 øre for at modtage en såkaldt sms-kvittering, som bekræfter, at beskeden er nået frem til modtagerens telefon.

Mobilsiden.dk har foretaget en rundringning blandt landets større teleselskaber, og den viser, at Sonofon i et stykke tid har taget gebyr for sms-kvitteringer. Senest er søsterselskabet CBB Mobil også hoppet med på vognen.

 - "Vi indfører det, fordi vi får pålagt en omkostning fra Sonofon, som er vores udbyder. Vi har en omkostning på det, og derfor bliver vi nødt til at få nogle penge hjem," siger CBB Mobils adm. direktør, Lars Asger Petersen, til Mobilsiden.dk.

CBB-kunderne skal betale fem øre for at modtage en sms-kvittering, med mindre de er tilmeldt en speciel tillægsservice kaldet CBB SMS. For 49 kr. om måneden falder stykprisen for både sms-beskeder og sms-kvitteringer til 1 øre.

Sms-kvitteringen koster 20 øre hos Sonofon, med mindre du køber en tillægsservice kaldet Fri SMS, som koster 100 kr. om måneden. Den giver frit forbrug af sms-beskeder såvel som kvitteringer.

Læs også
Bibob er åben overfor sms-gebyret
Ekspert: Sms og kvitteringer er gratis for teleselskaberne

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies