Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mobilopladning på Roskilde Festival

Mobilopladning på Roskilde Festival

Hvis ikke man ønsker, at benytte de opstillede mønttelefoner på festivalpladsen eller bare synes det er for dyrt, så er der håb forude.

I går ramte det danske regnvejr for alvor Roskilde Festival, og i dagene op til musikken kommer i gang på scenerne, kunne man måske godt have brug for at ringe hjem til kæresten, vennerne og familien for lige at holde humøret oppe.

Fra festivalens side har man to muligheder for at ringe hjem. Det kan man via de opstillede mønttelefoner, men hvis dette bliver for dyrt eller køen er for lang, så er der også mulighed for at mobilopladning ved ”agoraer”. Det eneste, man behøver, er en tier, mobilen og en mobiloplader. I løbet af nogle timer kan man så være mobil igen.

Når man afleverer sin mobil i de forskellige boder, udfylder man en seddel, så man kan finde tilbage til sin mobiltelefon igen. Jeg nød godt af denne tjeneste, da jeg sidste år var til festivalen. Jeg havde aldrig problemer med, at min mobil var væk. Så jeg kan varmt anbefale denne service, såfremt man løber tør for strøm, og ikke lige har et ekstra batteri med.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies