Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mobilpit blev en rigtig dyr idé

Mobilpit blev en rigtig dyr idé

En holder til mobilen når den lades op og helt fri for ledninger. Mobilpit, blev en rigtig dyr idé - både for iværksætterne bag, samt diverse annoncemedier.

Læs anmeldelse af Mobilpit, <a href=klik her!" />
Læs anmeldelse af Mobilpit, klik her!

Det startede ellers godt med gratis tv-eksponering i bedste sendetid på TV 2 i 2005. Alligevel blev Mobilpitten aldrig folkeeje.

I dag er selskabet bag Mobilpitten, HMI-Trading ApS, konkurs. 80 kreditorer fra Danmark, Sverige og Tyskland er ladt i stikken, skriver gratisavisen 24 Timer.

HMI-Trading ApS forsøgte ellers at vende et meget dårligt regnskab, ved i julehandlen 2006, at bruge 4,9 millioner kroner på reklamer og markedsføring. Men heldet var ikke med iværksætterne fra Århus.

Ib Kristoffersen, der sammen med Henrik Syppli Sørensen og Michael Ebbesen, drev HMI-Trading ApS, har dog ikke givet op. Efter han blev smidt ud af firmaet i februar 2006, har han, sammen med konen Nina Vincents, søg om verdenspatent på en ny mobilpit. Ifølge avisen vil salget starte gennem TDC og Sonofons butikker om kort tid.

Tilbage står så de tabte 4,9 millioner og kreditorer med en lang næse.

Dyr historik

At bruge penge har aldrig været noget problem for folkene bag Mobilpitten. I TV 2 programmet ”Springet” fra 2005, kunne man se hvordan især en af iværksætterne hurtigt fik dyre vaner – her i blandt en meget dyr bil. Og helt fra starten havde firmaet købt et ufattelig stort varelager.

Tidligere har vi her på Mobilsiden.dk anmeldt produktet. Udgangspunktet var, at idéen var god – men prisen forkert. I konklusionen skrev vi: ”Mobilpit er en god idé som mangler en designer – især når man holder for øje, at prisen i udsalg er 69 kroner. Den nuværende version af produktet ville jeg henvise til 20 kroners-rodekassen i Netto”.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies