Mobilpriser.dk klar med Android applikation

Med den nye applikation fra Mobilpriser.dk kan du altid finde de billigste priser på mobiltelefoner, selv når du er på farten.

Mobilpriser.dk klar med Android applikation

Prisdatabasen Mobilpriser.dk er klar med en applikation til Android smartphones. Applikationen giver mulighed for, at søge efter priser på mobiltelefoner, tablets, gps-enheder og mobilt tilbehør.

Du kan vælge om du vil søge efter specifikke produkter udfra producent, model, pris og om det skal være med eller uden abonnement. Der kan også søges mere bredt.

Foruden priserne på mobiltelefonerne, har du også muligheden for at læse en anmeldelse af det pågældende produkt fra Mobilsiden.dk, samt se de tekniske specifikationer på produkterne.

Applikationen virker med smartphones der har Android 2.2 og nyere versioner.

Du kan downloade applikationen gratis her i Google Play Store.

Mobilpriser.dk version 1.0 er en betaversion, der løbende vil blive opdateret. Der er endnu ikke planlagt en Mobilpriser.dk-app til iPhone.

Der arbejdes aktuelt på en Android-version af nyhedsapplikationen Mobilsiden.dk, der i forvejen er ude på iPhone via App Store.

Efterfølgende om sagen

Siden vi bragte denne artikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke lade være. 30/7/2012 publicerede redaktionen nyheden Samsung lægger afstand til Apple – Fortsættelsen om emnet kan læses her. Se også de seneste nyheder om emnet her.