Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mobilpriser.dk: Vi finder os ikke i overtrædelser af konkurrenceloven

Mobilpriser.dk: Vi finder os ikke i overtrædelser af konkurrenceloven

Mobilpriser.dk hilser konkurrencestyrelsens dom over tre forhandlere velkommen. Direktøren slår fast, at man på ingen måde ønsker at samarbejde med forhandlere, der overtræder lovgivningen.

Tre mobilforhandlere har indgået aftaler om fragt- og salgspriser, som

indskrænkede priskonkurrencen. Det har retten netop afgjort, i en sag hvor Konkurrence-styrelsen har afsløret et ulovligt prissamarbejde.

Telemobilia ApS, Aircom Erhverv ApS (er nu ophørt) og Jokerprice ApS ville koordinere deres priser og bruge det på prisdatabasen Mobilpriser.dk.

- "Formålet med Mobilpriser.dk er netop at tydeliggøre, hvor de billigste mobiler kan købes. Derfor er det uheldigt, hvis nogle forhandlere 'snakker' sammen om priserne. Det er absolut glædeligt når Konkurrence-styrelsen og bagmandspolitiet, kan fange de skyldige, til gavn for kunderne", siger Henrik Ritlov, direktør i Mobile Media Scandinavia ApS der står bag Mobilpriser.dk, som reaktion på dommen.

Henrik Ritlov slår fast, at såfremt det måtte komme til Mobilpriser.dk's kendskab, at nogle forhandlere ikke overholder lovgivningen, vil de øjeblikkeligt blive ekskluderet fra samarbejdet.

De dømte selskabers direktører har fået personlige bøder på mellem 10 og 25.000 kroner, mens virksomhedernes bøder ligger på 125.000 kroner.

Mobilpriser.dk har i sagsforløbet bidraget bagmandspolitiet med oplysninger til efterforskningen, og har på intet tidspunkt været mistænkt i sagen.

Mobilpriser.dk samarbejder ikke længere med nogle af de dømte forhandlere.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies