Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mobilsalget eksploderer for Huawei

Mobilsalget eksploderer for Huawei

Det går strygende for Huawei, til trods for et mobilmarked viser tegn på afmatning.

Verdens tredjestørste mobilproducent, oplever voldsom fremgang igennem det seneste år, til trods for et globalt marked for smartphones, som er stagneret igennem perioden.

Globale markedstal fra første kvartal 2016 viser, at Huawei er vokset med 64 procent i antallet af solgte enheder i forhold til samme kvartal i 2015. Alt imens, at undersøgelser peger på, at der på verdensplan er solgt 3 procent færre smartphones igennem samme periode.

Dermed stryger Huawei op på en plads som global treer med 8,5 procent af markedet, bag Samsung med 24,8 procent og Apple med 17,5 procent.

Læs også: Mobilmarkedet 2015: Flugt fra Sony og HTC til Huawei

Vild fremgang i Danmark

Herhjemme er Huaweis optur endnu vildere, med et styksalg i første kvartal som er mere end fordoblet i forhold til forrige år.

Stigningen på 118 procent skyldes et styrket brand og en vellykket cocktail af design, innovation og stærke partnerskaber ifølge Thor Gøtz, selskabets direktør for Consumer BG.

”Den nye Huawei P9 har fået en meget varm modtagelse både i Danmark og regionen som helhed. Flere har fået øjnene op for Huawei som brand og ser, at vi leverer smukke smartphones med innovative funktioner og god hardware. Vores partnerskab med Leica om dual-kameraet i P9 er endnu et vidnesbyrd om, at Huaweis brand bare bliver stærkere og stærkere. Vi oplever også en stigende interesse fra operatørerne, der alle sammen har taget P9 i deres sortiment, hvilket er historisk for Huawei Danmark” siger Thor Gøtz.

Se også: Huawei tilbyder gratis VIP-service til P9-købere

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies