Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mobilselskab: Indvandrere som primær målgruppe

Mobilselskab: Indvandrere som primær målgruppe

Mobilselskabet Halebop, som er datterselskab til svenske Telia, sætter nu priserne ned på udlandstelefoni. Det sker i et forsøg på at kapre indvandrer-kunder.

Ved at tilbyde meget billige mobiltelefonipriser ved opkald til Mellemøsten, Afrika og det tidligere Jugoslavien håber selskabet Halebop, som er et datterselskab til Telia, at kapre nogle indvandrerkunder.
Ved at tilbyde meget billige mobiltelefonipriser ved opkald til Mellemøsten, Afrika og det tidligere Jugoslavien håber selskabet Halebop, som er et datterselskab til Telia, at kapre nogle indvandrerkunder.

I dag er der flere mobilselskaber, som henvender sig til forskellige segmenter i befolkningen. Kvinderne har fået deres helt eget selskab, og senest har også bøsser og lesbiske fået mobiltelefoni, som er skræddersyet til dem.

Der findes nu også dem, som har set ideen i at målrette sine telefoniydelser til landets indvandrere. Ved at tilbyde meget billige mobiltelefonipriser ved opkald til Mellemøsten, Afrika og det tidligere Jugoslavien håber selskabet Halebop, som er et datterselskab til Telia, at kapre nogle indvandrerkunder.

Tidligere har Halobop haft unge mennesker som deres primære målgruppe ved at udbyde ringetoner og forskellige andre tjenester. Men nu skal der nye boller på suppen, og sænkningen af udlandstaksterne sker i et forsøg på at ”stjæle” indvandrerkunder fra konkurrenten Comviq.

Noget tyder på, at Halobop virkelig mener det. I alt fald er selskabets priser faldet helt ned til en tiendedel af, hvad de var før. Og ifølge direktøren fra Halebop, Tobias Lennér, er der ikke noget for selskabet at miste: På nuværende tidspunkt er Comviq nemlig totalt dominerende, når det handler om indvandrerkunder.

Hvorvidt Telia vil følge datterselskabet i sænkning af udlandspriserne vides endnu ikke. Men eftersom Halobop kan karakteriseres som en slags ”forsøgsværksted” for Telia, er det slet ikke utænkeligt, hvis det viser sig at være en succes.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies