Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mobilselskaber åbner flere butikker

Mobilselskaber åbner flere butikker

Hvor trenden tidligere var netbutikker, så åbner flere mobilselskaber nu egne fysiske butikker for at komme tættere på kunderne.

Tidligere solgte Debitel og 3 via butikker som Fona, Merlin, Føtex, på posthuse og på internettet. Men nu er de fysiske butikker også kommmet ind i varmen hos de to teleselskaber. Debitel har nu syv butikker, men planlægger at åbne en ny hver anden måned i 2006. Også teleselskabet 3 avancerer i øjeblikket fra 11 til 20 i løbet af første halvår 2006, med mulighed for flere i sidste halvår.

»Vi er glade for Merlin og Fona, men de skal sælge andre ting og har andre opgaver. Vores egne butikker tillader derimod, at vi kan ofre den tid, der gør, at vi har dybde i salget« siger Administrerende direktør i 3, Morten Christiansen, i dag til Morgenavisen Jyllandsposten.

Han håber dermed, at det bliver nemmere at fastholde kunderne. Han lægger også vægt på, at mobiltelefonerne er blevet mere avancerede, og at kunderne derfor skal kunne finde svar hos rigtige telemedarbejdere.

Sonofon og TDC, med henholdsvis 88 og 58 murstensbutikker i Danmark, har i flere år prioritreret rigtige medarbejdere til deres kunder. Nu går flere mobilselskaber samme vej og skifter dermed kurs, ved at åbne rigtige butikker. Telmore har dog fra starten, og stadig, kun prioriteret onlinesalg af mobiltelefoner.

Denne nyhed er leveret af ComON.dk - Daglige nyheder til it-professionelle

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies