Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mobilsiden kårer: Årets bedste design

Mobilsiden kårer: Årets bedste design

Lille spejl på væggen der - Hvilken mobil er den smukkeste i år?

2014 har været endnu et fantastisk år for mobiltelefoners design. Både Apple og Samsung er gået i en nye designretninger, HTC har endnu en gang bevist at de er ferme med metal, mens Sony og LG har yderligt forfinet deres ypperste mobiltelefoner.

Samtidig er nye, og relativt ukendte aktører, som OnePlus, Sharp og Kazam, kommet til med nytænkninger som flytter vores forståelse af hvordan en mobil skal skæres.

Mobilsiden.dk vil derfor gerne hædre årets smukkeste mobil, og du skal stemme. Herunder er de nominerede til årets bedste design:

Apple iPhone 6

Med deres seneste iPhones er Apple gået bort fra det sarte og kantede design som nu afløses af bløde organiske kurver og et langt større format. Det er glas og metal i smuk forening.

Læs testen: Apple iPhone 6 - Den gyldne middelvej

HTC One (M8)

HTC har overbudt sidste års designvinder HTC One (M7), med en konstruktion som består af 90% metal. Resultatet er en mobil som forbinder topydelse med et kvalitetsindtryk som er hidtil uset i mobilverdenen.

Læs testen: HTC One (M8): Velkommen til første klasse

Huawei Ascend P7

P-serien fra kinesiske Huawei har altid været en design-darling. Sidste inkarnation, Ascend P7, er dog endnu lettere og forener nu metal og glas i en stilfuld størrelse.

Læs testen: Huawei Ascend P7: Fra dongle til designperle 

Kazam Tornado 348

En mobil behøver ikke at være dyr for at skille sig ud. Kazams seneste topmobil er mindre, lettere end samtlige nominerede telefoner. Dens største bedrift er dog sin slanke profil på bare 5,1mm der får andre mobiler til virke oppustede.

Læs testen: Kazam Tornado 348 - Reelt verdens tyndeste smartphone

LG G3

LG har længe været modstandere af overflødige rammer omkring skærmen. Deres seneste flagskib gjorde forgængeren kunsten efter, med en G3 som til trods for en kæmpe skærm på 5,5 tommer stadig er lommevenlig.

Læs testen: LG G3 - Når skærmen tager over

Nokia Lumia 930

Nokias seneste flagskib er også gået nye designretninger, nu med skarpere kanter der forbinder aluminiums og farvet plast. Et ægte Nokia-produkt der signalerer at her tænkes der anderledes.

Læs testen: Nokia Lumia 930 - Smuk svanesang for Nokias æra

OnePlus One

Årets nyeste mobilproducent star bag en telefon som skabte røre i mobilbranchen. Til trods for den lave pris og imponerende teknikblad er One også en velskabt mobil, der introducerer spændende designløsninger som blandt andet, en sandstensfinish.

Læs testen: OnePlus One - Sådan spiller man sænke flagskibe

Samsung Galaxy Alpha

For første gang er Samsung ude med et produkt hvor designet er hovedfokus. Resultatet Galaxy Alpha er yderst velstøbt skabning, der forener topydelse i et fjerlet og stilfuldt ydre.

Læs testen: Samsung Galaxy Alpha - Elegant muskelmobil

Sharp Aquos Crystal

Hvad skal rammen omkring skærmen egentlig gøre godt for? Ikke det store ifølge japanske Sharps Aquos-mobil. Skærmen går fra væg til væg og det er kun en millimetertynd ramme der smyger sig om displayet.

Læs mere: Sharp dropper kanterne med Aquos Crystal

Sony Xperia Z3

Sony har taget det robuste design i Xperia Z2 og fuldent arbejdet. Glas og metal smelter nu ind i hinanden i et smukt design som samtidig er anvendeligt under vand. At den samtidig hører til blandt de tyndeste i kategorien gør ikke bedriften mindre.

Læs testen: Sony Xperia Z3 - Endelig fuldkommen

Hvad synes du? Hvilken mobil synes du er årets smukkest designede?

Afgiv din stemme nedenunder og giv din mening til kende.

Afstemning

Hvilken mobil synes du er årets smukkest designede?
Se resultatet her
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies