Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mobilsiden kårer: Årets bedste design

Mobilsiden kårer: Årets bedste design

2015 har budt på et væld af smartphones med fokus på design, men hvilken tager sig bedst ud og skal løbe med sejren?

2015 har om nogen været året, hvor der har været stort fokus på et smukt design. Alluminiumsdesigns pryder smartphones som aldrig før. Apple fortsætter samme ikoniske og anmelderroste iPhone-design, Samsung går nye veje med glasbagsider og LG med læder, mens andre producenter afprøver nye, interessante designs.

Dette år byder på smartphones i alle tænkelige afskygninger og størrelser, men hvilken smartphone skal hædres som den smukkeste? Det kan du nu være med til at afgøre ved at stemme på en af de 14 kandidater nedenfor, nu hvor 2015 lakker mod enden.

Apple iPhone 6S
Apple fortsætter traditionen tro med det klassiske iPhone-design, der ikke ligner nogen anden smartphone - og forbrugerne og anmelderne er vilde med det. Lad dig ikke narre af, at iPhone 6s ligner sidste års forgænger på en prik, for Apple har forstærket aluminiumskonstruktionen gevaldigt i år.

Læs testen: Apple iPhone 6S - den fremtidssikrede iPhone [TEST]

Google Nexus 6P
Google har i samarbejde med Huawei skabt en designperle med Nexus 6P, hvor både metal og glas bagpå giver en finish helt i top med den særprægede sorte glasvindue placeret på bagsiden.

Læs testen: Nexus 6P: Google + Huawei - den perfekte synergi [TEST]

HTC One A9
Den aluminiumsbeklædte One A9 fra HTC er uden tvivl en smuk smartphone, men det er samtidig ikke til at tage fejl af, hvilken konkurrent HTC har ladet sig inspirere lidt for meget af: iPhone 6s.

Læs testen: HTC One A9: En chance til? [TEST]

HTC One M9
“Hvorfor ændre på noget, der virker?”, må tanken have været hos HTC under designprocessen af One M9, for der er ikke sket de store forskelle i forhold til forgængeren, One M8, der har vundet adskillige designpriser.

Læs testen: HTC One M9: Stadig dejlig, men magien savnes [TEST]

Huawei Mate S
Kineserne har også godt styr på flotte designs - i særdeleshed med Mate S, der med et yderst stilrent design i metal - selvfølgelig fristes man næsten til at sige - giver mange af konkurrenterne i samme prisleje kamp til stregen på designfronten.

Læs også: Huawei Mate S - ny topmodel

Huawei P8
Tidligere på året viste samme producent endnu en gang, at man ikke behøver at betale en formue for en tynd sag med et lækkert design konstrueret i aluminium.

Læs testen: Huawei P8 - En mobil perle [TEST]

LG G4
LG gik om nogen nye veje med sin G4-model, hvor bagsiden består af ægte læder i et væld af flotte farver med en tværgående syning med en fremstillingstid på intet mindre end 12 uger. Her må den sydkoreanske producent siges at have tænkt ud af boksen.

Læs testen: LG G4 - Enestående kamera og læder der lokker [TEST]

Marshall London
Det velkendte design fra Marshall-forstærkere er blevet ført over i denne Marshall London-smartphone, der har den klassiske sorte, matte tekstur samt detaljer fremstillet af messing.

Microsoft Lumia 950
Topmodellen fra Microsoft byder godt nok kun på polykarbonat, men det er ikke til at tage fejl af, at der er tale om en Microsoft-mobil, da det klassiske Microsoft-DNA - tidligere Nokia - er videreført i et flot, stilrent design.

Læs testen: Microsoft Lumia 950 - God start for Windows 10 [TEST]

Motorola Moto X Style
Med Moto X Style fortsætter firmaet det sædvanelige design med bløde hjørner og kanter, som adskiller sig fra de øvrige designs. Motorola lader dig samtidig tilpasse designet efter netop din smag med forskellige materialer bagpå og forskellige farver på rammen.

Læs også: Motorola lancerer elegant Moto X Style og billigere Moto X Play

OnePlus 2
Den kinesiske producent byder på den unikke Sandstone Black-bagside med den fine, ru tekstur, som ingen andre tilbyder, samtidig med at rammen nu er udført i solid aluminium.

Læs testen: OnePlus 2: Gennemført efterfølger med små skavanker [TEST]

Samsung Galaxy S6
Samsung skrottede alt hvad der hedder plastik i Galaxy S6 og gjorde udelukkende brug af aluminium til rammen og glas på fronten og bagsiden.

Læs testen: Samsung Galaxy S6: Topper næsten alt [TEST]

Samsung Galaxy S6 Edge
Også Galaxy S6 edge består af metal og glas, men det er den kurvede skærm, der får den til at skille sig ud fra mængden og give en helt unik oplevelse, som aldrig er set før.

Læs testen: Samsung Galaxy S6 Edge+: Den bedste phablet du kan få [TEST]

Sony Xperia Z5
Sony er også en af de producenter, der ikke har foretaget de store designændringer i forhold forgængeren. Lige som Galaxy S6 består den af en ramme i aluminium og en for- og bagside af glas, men i et mere skarpt format - både hvad angår kanter og hjørner.

Læs testen: Sony Xperia Z5 Premium - Lidt for blæret [TEST]

Afstemning

Hvilken mobil synes du er årets smukkest designede?
Apple iPhone 6S
11,18 %
Google Nexus 6P
5,73 %
HTC One A9
2,16 %
HTC One M9
4,89 %
Huawei Mate S
2,73 %
Huawei P8
3,48 %
LG G4
6,02 %
Marshall London
1,41 %
Microsoft Lumia 950
7,24 %
Motorola Moto X Style
1,69 %
OnePlus 2
4,70 %
Samsung Galaxy S6
7,71 %
Samsung Galaxy S6 edge
34,77 %
Sony Xperia Z5
6,30 %
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies