Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mobilsiden kårer: Årets design 2017

Mobilsiden kårer: Årets design 2017

Hvilken mobil synes du har det bedste design i 2017?

Noget af det, der spiller den største rolle i valget af en ny smartphone, er designet, og det er også noget af det, der bliver diskuteret oftest - for design er, som bekendt, en smagssag.

Der er derfor også smartphones til enhver smag: Nogle foretrækker glas på bagsiden - andre metal eller plastik, og så er der også de mange spørgsmål om selve det æstetiske udtryk: Skarpe hjørner og kanter eller et design med bløde former? Og hvad med farverne og størrelsen på telefonen?

Ja, der er mange ting at vurdere et design på en smartphone ud fra, og derfor vil vi gerne høre, hvilken mobil du synes, der har årets design? Nedenfor kan du se billeder af alle nominerede smartphones - og nederst kan du afgive din stemme.

<strong>Apple iPhone 8</strong>: Apples naturlige efterfølger til iPhone 7, der umiddelbart ligner sig det gamle, velkendte design, men hvor bagsiden nu er udført i glas.
Apple iPhone 8: Apples naturlige efterfølger til iPhone 7, der umiddelbart ligner sig det gamle, velkendte design, men hvor bagsiden nu er udført i glas.
<strong>Apple iPhone 8 Plus: </strong>Samme design som iPhone 8, men i et større format til dem, som ikke kan nøjes med en 4,7
Apple iPhone 8 Plus: Samme design som iPhone 8, men i et større format til dem, som ikke kan nøjes med en 4,7" skærm.
<strong>Apple iPhone X: </strong>Apples helt store satsning i år, som har en meget karakteristisk front med de mange sensorer, der dækker noget af skærmen. Bagsiden er også udført i glas ligesom i iPhone 8 og 8 Plus, men rammen er af rustfrit stål i stedet for aluminium.
Apple iPhone X: Apples helt store satsning i år, som har en meget karakteristisk front med de mange sensorer, der dækker noget af skærmen. Bagsiden er også udført i glas ligesom i iPhone 8 og 8 Plus, men rammen er af rustfrit stål i stedet for aluminium.
<strong>BlackBerry KeyONE: </strong>BlackBerry kæmper stadig for sin overlevelse, men leverede en smartphone med sin gamle DNA: det fulde QWERTY-tastatur gemt under skærmen.
BlackBerry KeyONE: BlackBerry kæmper stadig for sin overlevelse, men leverede en smartphone med sin gamle DNA: det fulde QWERTY-tastatur gemt under skærmen.
Foto: Blackberry
<strong>Essential PH-1:</strong> Android-grundlæggeren Andy Rubins debutsmartphone, som har en skærm, der dækker langt det meste af fronten med et frontkamera, der dækker lidt af skærmen som i iPhone X. Dertil en ramme af titanium og en keramisk bagside.
Essential PH-1: Android-grundlæggeren Andy Rubins debutsmartphone, som har en skærm, der dækker langt det meste af fronten med et frontkamera, der dækker lidt af skærmen som i iPhone X. Dertil en ramme af titanium og en keramisk bagside.
Foto: Essential.com
Google Pixel 2: Den lille af Googles to Pixel 2-mobiler er produceret af HTC og har et lidt mere kantet design end sidste års Pixel-mobiler. På denne er der ingen kantfri skærm som den store Pixel 2 XL.
Google Pixel 2: Den lille af Googles to Pixel 2-mobiler er produceret af HTC og har et lidt mere kantet design end sidste års Pixel-mobiler. På denne er der ingen kantfri skærm som den store Pixel 2 XL.
<strong>Google Pixel 2 XL:</strong> Googles flagskib, som er produceret af LG. Den har også en skærm, som fylder det meste af fronten. Bagsiden er udført i en unibodykonstruktion, hvor dele af toppen er beklædt med plastik. Pixel 2 XL har også, modsat Pixel 2, to fronthøjttalere.
Google Pixel 2 XL: Googles flagskib, som er produceret af LG. Den har også en skærm, som fylder det meste af fronten. Bagsiden er udført i en unibodykonstruktion, hvor dele af toppen er beklædt med plastik. Pixel 2 XL har også, modsat Pixel 2, to fronthøjttalere.
Foto: Androidcentral.com
<strong>HTC U11: </strong>Det bliver ikke meget mere skinnende end flagskibet fra HTC, som man uden problemer kan spejle sig i. Rammen er udført i metal, og bagsiden består af glas.
HTC U11: Det bliver ikke meget mere skinnende end flagskibet fra HTC, som man uden problemer kan spejle sig i. Rammen er udført i metal, og bagsiden består af glas.
<strong>HTC U11+:</strong> Sidenhen fulgte HTC op med modellen U11+, som i høj grad ligner den almindelige U11. Skærmen dækker dog mere af fronten, så fingeraftrykslæseren har fundet plads bagpå. Dertil fås den i en variant med gennemsigtig bagside.
HTC U11+: Sidenhen fulgte HTC op med modellen U11+, som i høj grad ligner den almindelige U11. Skærmen dækker dog mere af fronten, så fingeraftrykslæseren har fundet plads bagpå. Dertil fås den i en variant med gennemsigtig bagside.
<strong>Huawei Honor 9:</strong> Den prisstærke mobil fra Huawei ligner sin forgænger Honor 8 i høj grad. Rammen er dog blevet lidt mere kanten, og den skinnende glasbagside har fået kurvede sider.
Huawei Honor 9: Den prisstærke mobil fra Huawei ligner sin forgænger Honor 8 i høj grad. Rammen er dog blevet lidt mere kanten, og den skinnende glasbagside har fået kurvede sider.
<strong>Huawei Mate 10 Pro:</strong> Det ypperste flagskib fra Huawei består af en metalramme og en glasbagside, mens der er en påført en anden bemaling omkring de to kameraer på bagside.
Huawei Mate 10 Pro: Det ypperste flagskib fra Huawei består af en metalramme og en glasbagside, mens der er en påført en anden bemaling omkring de to kameraer på bagside.
<strong>Huawei P10:</strong> Opskriften er den samme med P10: En metalramme og glas på bagsiden.
Huawei P10: Opskriften er den samme med P10: En metalramme og glas på bagsiden.
<strong>Huawei P10 Plus:</strong> Er den almindelige P10 ikke stor nok, findes den også i den større udgave med præcis samme design og materialer.
Huawei P10 Plus: Er den almindelige P10 ikke stor nok, findes den også i den større udgave med præcis samme design og materialer.
Foto: Huawei.com
<strong>LG G6:</strong> Forårets topmodel fra LG var en af de første med en næsten kantløs skærm.
LG G6: Forårets topmodel fra LG var en af de første med en næsten kantløs skærm.
<strong>LG V30:</strong> Senere lancerede LG topmodellen V30, som, ligesom så mange andre smartphone, har en ramme af metal og en glasbagside.
LG V30: Senere lancerede LG topmodellen V30, som, ligesom så mange andre smartphone, har en ramme af metal og en glasbagside.
Foto: LG
<strong>Motorola Moto X4:</strong> Den prisstærke mobil fra Motorola har et lidt særpræget kamerahus, der skiller sig ud fra konkurrenterne. Resten er som de øvrige: Glas og metal.
Motorola Moto X4: Den prisstærke mobil fra Motorola har et lidt særpræget kamerahus, der skiller sig ud fra konkurrenterne. Resten er som de øvrige: Glas og metal.
<strong>Motorola Moto Z2 Force:</strong> Her får du en særdeles hårdfør mobil med en plastikbeskyttet skærm, som kan klare mere end de fleste andre mobiler. Bagsiden er af metal, og der kan monteres en masse forskellige moduler på den.
Motorola Moto Z2 Force: Her får du en særdeles hårdfør mobil med en plastikbeskyttet skærm, som kan klare mere end de fleste andre mobiler. Bagsiden er af metal, og der kan monteres en masse forskellige moduler på den.
<strong>Nokia 8:</strong> Her køres den simple og minimalistiske stil med en unibodykonstruktion af aluminium med antennerne skjult i toppen og bunden.
Nokia 8: Her køres den simple og minimalistiske stil med en unibodykonstruktion af aluminium med antennerne skjult i toppen og bunden.
<strong>OnePlus 5T:</strong> Den første mobil fra OnePlus med en næsten kantløs skærm. Også her får du et unibodydesign af metal.
OnePlus 5T: Den første mobil fra OnePlus med en næsten kantløs skærm. Også her får du et unibodydesign af metal.
<strong>Razer Phone:</strong> Den enorme topmodel fra Razer er udført i metal og har et meget kantet design ligesom Sonys mobiler.
Razer Phone: Den enorme topmodel fra Razer er udført i metal og har et meget kantet design ligesom Sonys mobiler.
<strong>Samsung Galaxy Note 8:</strong> Samsungs seneste topmodel (og den største), som også kommer med en indbygget pen. Her er samme materialer og design som i Galaxy S8 og S8+: Metalramme og glasbagside.
Samsung Galaxy Note 8: Samsungs seneste topmodel (og den største), som også kommer med en indbygget pen. Her er samme materialer og design som i Galaxy S8 og S8+: Metalramme og glasbagside.
<strong>Samsung Galaxy S8:</strong> Samsungs mindste topmodel med det velkendte design bestående af en metalramme og en glasbagside.
Samsung Galaxy S8: Samsungs mindste topmodel med det velkendte design bestående af en metalramme og en glasbagside.
<strong>Samsung Galaxy S8+:</strong> Skal det være lidt større, har Samsung også Galaxy S8+ (vist til højre), hvor skærmstørrelsen ryger op på 5,8 tommer. Designet er helt ligesom Galaxy S8.
Samsung Galaxy S8+: Skal det være lidt større, har Samsung også Galaxy S8+ (vist til højre), hvor skærmstørrelsen ryger op på 5,8 tommer. Designet er helt ligesom Galaxy S8.
<strong>Sony Xperia XZ Premium:</strong> I starten af året lancerede Sony topmodellen med det klassiske, firkantede Sony-design udført i metal.
Sony Xperia XZ Premium: I starten af året lancerede Sony topmodellen med det klassiske, firkantede Sony-design udført i metal.
<strong>Sony Xperia XZ1:</strong> Samme design er ført videre i Xperia XZ1, men nu med nogle friske farve og små ændringer bagpå.
Sony Xperia XZ1: Samme design er ført videre i Xperia XZ1, men nu med nogle friske farve og små ændringer bagpå.
<strong>Sony Xperia XZ1 Compact:</strong> Den ultimative kompakt-mobil med næsten samme specifikationer som den større Xperia XZ1.
Sony Xperia XZ1 Compact: Den ultimative kompakt-mobil med næsten samme specifikationer som den større Xperia XZ1.
<strong>Xiaomi Mi Mix 2:</strong> Et af de mere futuristiske designs, der er ført videre fra Mi Mix. Opskriften er simpel: Prop så meget skærm ind på så lidt plads som muligt. Bagsiden er udført i keramik.
Xiaomi Mi Mix 2: Et af de mere futuristiske designs, der er ført videre fra Mi Mix. Opskriften er simpel: Prop så meget skærm ind på så lidt plads som muligt. Bagsiden er udført i keramik.
<strong>ZTE Axon M:</strong> En af årets smartphones med det mest alternative design. Det er nemlig en mobil med to skærme på 5,2 tommer skærme, som foldes  eller klappes sammen.
ZTE Axon M: En af årets smartphones med det mest alternative design. Det er nemlig en mobil med to skærme på 5,2 tommer skærme, som foldes  eller klappes sammen.
Foto: ZTE

Afstemning

Hvilken mobil har årets design?
Apple iPhone 8
0,32 %
Apple iPhone 8 Plus
0,32 %
Apple iPhone X
12,84 %
BlackBerry KeyONE
0,51 %
Essential PH-1
5,81 %
Google Pixel 2
0,45 %
Google Pixel 2 XL
0,77 %
HTC U11
1,40 %
HTC U11+
1,85 %
Huawei Honor 9
0,38 %
Huawei Mate 10 Pro
13,60 %
Huawei P10
1,21 %
Huawei P10 Plus
0,32 %
LG G6
0,83 %
LG V30
1,92 %
Motorola Moto X4
0,13 %
Motorola Moto Z2 Force
0,32 %
Nokia 8
2,43 %
OnePlus 5T
6,19 %
Razer Phone
0,38 %
Samsung Galaxy Note 8
6,19 %
Samsung Galaxy S8
21,58 %
Samsung Galaxy S8+
6,19 %
Sony Xperia XZ Premium
1,72 %
Sony Xperia XZ1
1,09 %
Sony Xperia XZ1 Compact
1,40 %
Xiaomi Mi Mix 2
6,19 %
ZTE Axon M
0,26 %
Andet
0,38 %
Ved ikke
3,00 %
Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies