Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mobilsiden kårer: Årets smartwatch

Mobilsiden kårer: Årets smartwatch

Som navnet antyder, er hele idéen bag smartwatches, at de skal være smarte, men hvilket smartwatch er så også det smarteste?

Foto: Wearable.com

2015 må siges at være året, hvor ikke kun smartphoneproducenterne, men også flere velkendte urfirmaer har understreget, at smartwatches er kommet for at blive.

Apple løftede i starten af året sløret for det længe ventede Apple Watch, og konkurrenterne har lanceret nye generationer af de ure, som debuterede sidste år.

Men hvilket af dette års mange smartwatches er det smarteste? Nedenfor kan du tage del i afstemningen om at kåre årets smartwatch, der lever bedst op til navnet som et smart ur.

Apple Watch
Der har været store forventninger til Apple forud for lanceringen af Apple Watch, og det må siges at have klaret sig ganske godt efter allerede at have erobret størstedelen af markedsandelene til sig. I forhold til andre smartwatches skiller Apple Watch sig ud med den dybe integration med iOS og det særprægede design.

Læs testen: Apple Watch til test: Sporty og kringlet luksus [TEST]

ASUS ZenWatch 2
Midt på året lancerede ASUS sit ZenWatch 2-smartwatch med Android Wear, der i høj grad ligner forgængeren designmæssigt, men nu findes i to størrelser og 18 forskellige kombinationer af materialer og farver.

Læs også: ASUS afslører nyt ZenWatch 2 i to størrelser

Huawei Watch
Efter flere måneder med forsinkelser blev Huawei Watch en realitet, som - modsat nærmeste konkurrent fra Motorola - formåede at kreere en fuldstændig rund skærm samtidig med en tynd skærmkant.

Læs også: Huawei Watch: Første kig på ny smartwach-konge

LG Watch Urbane
LG Watch Urbane ligner designmæssigt meget Huawei Watch, og LG spiller da også på, at det har et noget luksuriøst look, men med følger der en tykkere kant rundt om skærmen end konkurrenterne.

Læs testen: LG G Watch Urbane: En mislykket stiløvelse [TEST]

Microsoft Band 2
For få måneder siden lancerede Microsoft 2. generation af det lette og elegante fitnessur, der samtidig rummer smartwatch-funktioner som modtagelse af din smartphones notifikationer og stemmesøgninger med den digitale Microsoft-assistent, Cortana.

Læs også: Microsoft Band 2 - smart motionstracker med GPS og pulsmåler

Motorola Moto 360 2
Moto 360 og efterfølgeren er en favorit hos mange Android-smartwatch-brugere, og designmæssigt ligner Moto 360 bestemt heller intet andet smartwatch. I år har uret fået en opgradering med bl.a. hurtigere processor, højere skærmopløsning og større batteri.

Læs også: Moto 360 Sport - Motorolas nye sportsur

Pebble Time
Pebble hittede med sit Classic-smartwatch, og i år slog firmaet alle rekorder ved udgivelsen af Pebble Time, som bl.a. byder på 7 dages batteritid, wt nyt Timeline-styresystem og et mere moderne design.

Læs også: Pebble slår net-rekord med nyt smartwatch

Pebble Time Round
Idéen med Pebble Time bragte firmaet senere videre i et rundt format, som fik tilføjelsen Round i produkttitlen Folkene bag Pebble Time Round hævder, at det er det tyndeste og letteste smartwatch til dato.

Læs også: Pebble lancerer Time Round: Tyndeste og letteste smartwatch

Pebble Time Steel
Fra samme producent er der til sidst Pebble Time Steel, som består af metal, som navnet indikerer. Det er altså grundlæggende samme design som Pebble Time, men nu i væsentligt bedre materialer.

Læs også: Pebble-smartwatch får stemmekontrol

Samsung Gear S2
Samsung har også lanceret et smartwatch i 2015, og traditionen tro kører det ikke Android Wear, men det hjemmeudviklede styresystem, Tizen. Langs rammen rundt om den runde skærm kan du på en intuitiv navigere rundt i menuerne.

Læs testen: Samsung Gear S2 - innovativt og solidt smartwatch [TEST]

Sony SmartWatch 3
Sonys tredje smartwatch kom godt nok i slutningen af sidste år, men er stadig en kandidat til årets smartwatch med et unikt design, tidssvarende specifikationer og understøttelsen af GPS til brug under løbeturen.

Læs testen: Sony Smartwatch 3 SWR50 - Aktivt og vågent smart-ur [TEST]

Nu er det op til dig at være med til at afgøre, hvilket smartwatch der er det smarteste.

Afstemning

Hvilket smartwatch synes du er det smarteste i 2015?
Apple Watch
23,48 %
ASUS ZenWatch 2
1,42 %
Huawei Watch
15,12 %
LG Watch Urbane
4,26 %
Microsoft Band 2
5,26 %
Motorola Moto 360 2
7,18 %
Pebble Time
2,34 %
Pebble Time Round
1,59 %
Pebble Time Steel
2,92 %
Samsung Gear S2
28,15 %
Sony SmartWatch 3
8,27 %
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies