Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mobilsiden kårer: Årets streamingtjeneste

Mobilsiden kårer: Årets streamingtjeneste

Hvilken streamingtjeneste leverer det bedste indhold og den bedste oplevelse? Vær med til at kåre årets bedste tjeneste.

Foto: Mobilsiden.dk

Streamningtjenester vinder stort indpas hos forbrugerne i disse år på bekostning af traditionelt flow-tv og fysiske CD'er, og med bred understøttelse af disse på smartphonen og tabletten er det blevet nemmere end aldrig før at streame film, tv-kanaler, tv-serie og musik på farten.

Mulighederne er efterhånden mange. Det vrimler mildest talt med streamingstjenester, der henvender sig til forskellige publikum med forskelligt indhold og ikke mindst til forskellige priser.

Derfor er det nu tid til at finde årets streamingstjeneste med Mobilsidens hjælp fra Mobilsidens læsere. Hvilken streamingtjeneste mener du, der har gjort det bedst og leveret det bedste indhold i år? Eller hvilken er måske den mest brugervenlige eller billigste? Det kan du nu give til kende i afstemningen nedenfor som en del af Mobilsidens årlige tilbageblik på året, der snart er gået.

Apple Music
Apple Music har på rekordtid fået tilslutning fra en stor brugerskare med det store musikkatalog og de billige familieabonnementer. Apple Music koster 99 kroner om måneden og er understøttet på smartphonen og tabletten (Android og iOS), computeren og Apple TV.

C More
Med C More får du et stort katalog af film og tv-serier fra bl.a. amerikanske AMC og HBO samt C Mores egne seks tv-kanaler for 99 kroner om måneden. C More er både tilgængelig på computere, tablets og smartphones (Android og iOS) samt visse tv-operatører.

Deezer
Deezer tilbyder en gratis, men begrænset musikstreaming samt et abonnement uden reklamer for 99 kroner om måneden, som er understøttet på Android, iOS, Windows Phone, computeren og på visse tv.

DR TV og Radio
Danmarks Radio har oppet sig, når det gælder sin streamingtjeneste, DR TV. På computeren, smartphonen, Apple TV, PlayStation og smart-tv kan DRs seneste programmer kvit og frit streames. DR TV-appen til Android og iOS har også understøttelse for både Chromecast og AirPlay. Også streaming af musik kan lade sig gøre både med DR Radio og DR Musik.

HBO Nordic
Med HBO Nordic får du adgang til mere end 3.500 anmelderroste HBO-afsnit på en masse platforme, der tæller computeren, smartphonen og tabletten (Android og iOS) med Cromecast og AirPlay, PlayStation og visse smart-tv samt Apple TV for 79 kroner om måneden.

Min Bio
Nordisk Film står bag Min Bio, som er rettet mod det yngre publikum. Min Bio tilbyder 800 forskellige serieafsnit til børn og kan for 49 kroner om måneden ses på smartphonen (Android, iOS, Kurio) sammen med Chromecast og AirPlay samt visse smart-tv og PlayStation.

Netflix
Den største spiller i Danmark og på verdensplan, Netflix, tilbyder både film og tv-serier på et væld af platforme: Smartphonen og tabletten (Android, iOS, Windows) med Chromecast-understøttelse, computeren, Blu-ray-afspillere samt visse smart-tv og konsoller som PlayStation og Xbox. Prisen er 79 kroner om måneden.

Spotify
Når det gælder streaming af musik, er Spotify hos mange et hit med over 30 mio. sange og mulighed for en gratis, reklamefinansieret udgave eller en Premium for 99 kroner om måneden. Spotify findes til computeren, smartphonen og tabletten (Android og iOS).

TDC Play
Med et TDC-abonnement får kunder adgang til et stort musikkatalog via TDC Play, som fungerer til Android, iOS og Windows Phone.

Telia TV
Her får du en kombineret løsning bestående af flow-tv med 15 tv-kanaler, hvor flere kan tilkøbes, samt 4.000 forskellige film, der kan lejes for et beløb mellem 9 og 49 kroner. Telia TV kører på smartphonen og tabletten som app til Android, iOS og Windows Phone samt på computeren i browseren. Prisen ligger på 99 kroner om måneden.

TV2 Play
Hvis du er til TV2s kanaler og programmer, kan du også se alle disse med TV2 Play. On Demand koster 59, live-kanalerne koster 99 og hele pakken koster 129 om måneden. TV2 Play kan ses på smartphonen og tabletten (Android og iOS) med Chromecast, computeren og visse smart-tv.

TV3 Play
Med en anden model, der er finansieret omkring reklamer, kan du gratis benytte TV3 Play til at se tidligere sendte TV3-programmer. Streamingtjenesten fungerer på computeren og som app til smartphonen (Android og iOS).

Viaplay
Viaplay er Skandinaviens største streamingtjeneste og lader dig streame tv-serier, børneprogrammer, film og sport, hvor dele af indholdet dog kan kræve tv-pakker eller tilvalgskanaler. For 89 om måneden kan du se det store katalog på computeren, smartphonen og tabletten (Android og iOS) med Chromecast og AirPlay, PlayStation og Xbox, visse smart-tv og tv-bokse.

WiMP/TIDAL
Den norske musikstreamingtjeneste, WiMP, som nu er slået sammen med TIDAL, tilbyder også et stort katalog for 99 kroner om måneden og en særlig HiFI-udgave for 199 kroner om måneden i browseren, på computeren og til iOS og Android.

YouTube
YouTube er også blevet en verdensomspændende streamingtjeneste, ikke kun hvad angår videoer og film, men også musik. Pladeselskaber har gjort det til en stor forretning at offentliggøre musik via YouTube finansieret udelukkende med reklamer.

Afstemning

Hvilken streamingtjeneste synes du er den bedste i 2015?
Apple Music
4,01 %
C More
1,52 %
Deezer
1,80 %
DR TV og Radio
9,90 %
HBO Nordic
6,02 %
Min Bio
0,62 %
Netflix
31,42 %
Spotify
14,74 %
TDC Play
3,25 %
Telia TV
0,90 %
TV2 Play
2,77 %
TV3 Play
0,07 %
Viaplay
9,69 %
WiMP/TIDAL
4,50 %
YouTube
8,79 %
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies