Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mobilsiden.dk er klar med iOS-app i ny og redesignet version

Mobilsiden.dk er klar med iOS-app i ny og redesignet version

En ny opdatering til applikationen fra Mobilsiden.dk giver nye features og helt nyt design - den er klar til download.

Første februar 2012 kunne vi for første gang løfte sløret for vores iPhone-applikation - og nu er den langt om længe klar i en ny og redesignet version.

 - Hent Mobilsiden.dk til din iPhone

Da vi så i marts måned kom med den længe ventede Android-version, så var denne i et nyt og anderledes design. Dette har vi selvfølgelig også gerne ville kunne tilbyde iPhone-brugere, men applikationen har ladet vente på sig.

 - ”Vi er glade og stolte af, og kunne sige, at vores længe ventede opdatering af vores iOS-app til iPhone i dag, er tilgængelig i App Store. En af grundene til, at det har trukket lidt ud er, at vi ville sørge for, at få den fuldstændig kompatibel med iOS 7 fra starten,” fortæller Thomas Ulvedal, salgschef på Mobilsiden.dk.
 
I den opdaterede version, har man nu mulighed for blandt andet, at læse nyheder, anmeldelser og se web-tv. Nyhederne kan også sorteres efter interesse, så ønsker man eksempelvis kun at læse Apple nyheder, så kan man vælge udelukkede at læse de artikler, der kommer om dem.

 - Web-TV: Tips til Mobilsiden.dks applikation

 - ”En anden ny feature i applikationen er nu, at det er muligt at læse kommentarer under artiklerne, samt kommentere på disse direkte på applikationen. Første gang du bruger applikationen vises en guide til de nye funktioner,” lyder det fra Thomas Ulvedal.

Kan du ikke undvære en jævn nyhedsstrøm fra Mobilsiden.dk, så kan du aktivere notifikationer, så du får besked hver gang, der publiceres en nyhed på Mobilsiden.dk.

Det er desuden muligt, at dele artikler med dine venner via Facebook, Twitter og direkte på mail.

Download applikationen, Mobilsiden.dk, gratis i Apples App Store.


Læs også:
 - Android-applikation fra Mobilsiden.dk - hent den nu
 - Opdatering klar til Mobilsiden.dks Android applikation

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

G2 13-11-2013 15:06:31

Tog mig noget tid at få lukket ned for introdukstionssiderne i app'en og rent faktisk komme igang med at bruge den. Ledte og ledte efter et kryds oppe i hjørnet for at lukke sektionen, indtil det slog mig at jeg skulle klikke på teksten "start mobilsiden.dk".... dumme dumme mig... blev et kort øjeblik meget irriteret over jeg ikke kunne komme videre, ha ha!!!

0 0
Mads Haahr 01-11-2013 00:29:17

Har I nogle planer om at lave en app til Windows Phone? det vil være lækkert!

0 0
buster47 01-11-2013 19:02:11

Selvfølig vil de det, det hedder jo mobilsiden og ikke iPone siden #sarkasme

0 0
Mads Knudsen 11-11-2013 22:58:11

Tror ikke I skal regne med det sker foreløbig.
WP bliver nedprioriteret igen igen, selv af Danmarks største mobilsite.
De har også tidligere i en anden tråd efterlyst nogen der kunne lave den gratis så de ikke skulle "spilde penge" på den.

0 0
Thomas Ulvedal 12-11-2013 10:26:03

Hej Mads,

det er vist lidt en tilsnigelse du kommer med der.
Vi har meldt ud, at vi er en lille virksomhed som ikke har ubegrænsede midler. Så derfor har prioriteringen lige nu været, at lave apps til iOS og Android, hvor vi rammer flest mulige brugere.

Det er ikke nogen hemmelighed, at vores sider er reklamefinansieret, og for at det skal hænge sammen, skal der være en sammenhæng mellem indtægter og udgifter. Så lysten til at have en WP app, er absolut til stede, det skal bare hænge sammen. Så det har ikke noget at gøre med at vi ikke vil "spilde penge" på den.

Mvh.
Thomas Ulvedal
Mobilsiden.dk

0 0
Michael 12-11-2013 13:49:07

Hej Thomas

Jeg har en gang før forslået at I kunne ringe til mig på 23310088. Jeg har allerede lavet en Mobilsiden App til Windows Phone, som pt ikke er udgivet. Men jeg har intet hørt fra Jer, så det må jo betyde at i ikke er interesseret i Windows Phone platformen.

0 0
Thomas Ulvedal 12-11-2013 15:53:52

Hej Michael,

godt at du skriver igen, jeg har lige prøvet at kontakte dig, og har lagt en besked på din svarer :-)

Mvh.
Thomas Ulvedal
Mobilsiden.dk

0 0
FrkLarsen 13-11-2013 02:36:50

Den er rigtig god. Den er lækker at sidde med og virker komplet anderledes end den gamle. Den gamle slettede jeg. Lækkert man kan kommentere. Jeg kan bare ikke finde ud af at kommentere selvstændigt. Jeg kan kun se at jeg kan besvare. Men det er nok bare mig der ikke kan finde det endnu. Skal lige lære den at kende. Den er et flot stykke gennemarbejdet projekt.

0 0

Om brug af cookies