Mobilsiden.dk klar med Android applikation

Vær helt opdateret på alle nyhederne fra mobilbranchen direkte på din mobil via ny Android applikation fra Mobilsiden.dk.

Mobilsiden.dk klar med Android applikation

Det er mere end et år siden Mobilsiden.dk lancerede en applikation til iPhone, som blev resultatet af en lang og sej kamp med en række forhindringer på vejen.

 – Hent Mobilsiden.dk til din iPhone

Den oprindelige plan dengang havde været både at lave en Android og en iPhone version samtidig – og endda have sendt Android-versionen på gaden først. Dette mislykkedes dog.

 – ”Vi ville have givet Android-brugerne en overraskelse – men dette mislykkedes. De første designskitser fungerede ikke på da de kom over på mobilskærmen, og vi måtte smide flere måneders arbejde ud for at starte forfra. Da vores projekt var skredet så meget, var vi nødt til bare at blive færdige hurtigst muligt. Her valgte vi at gå iOS-vejen – da det ganske simpelt var hurtigst,” udtalte chefredaktør på Mobilsiden.dk, John G. Pedersen, dengang.

Applikationen giver dig, ligesom iPhone applikationen, alle nyheder, anmeldelser og tips, og de kan vises i både kronologisk rækkefølge eller opdelt på de forskellige producenter.

Det er også muligt, at dele artikler via Facebook eller mail – samt få alerts så du ALTID er opdateret på alle nyhederne på Mobilsiden.dk.

Men den helt store nyhed er også, at det på Android applikationen er muligt at kommentere på artikler direkte i applikationen i kommentartråden.

Du kan downloade applikationen gratis i Google Play Store.

Du kan også finde applikationen Mobilpriser.dk i Google Play Store.

Sidste tilføjelse til historien

Siden redaktionen publicerede denne fortælling er der kommet nyt i sagen. mobilsiden gik et skridt videre. 19/3/2013 stillede igen redaktiornen skarpt på temaet med en artikel omkring temaet DBA klar med ny applikation til Android – Den videre historie kan du læse her. Få også seneste nyt om temaet ved at trykke her..