Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mobilsiden.dk vs. Caroline Wozniacki

Mobilsiden.dk vs. Caroline Wozniacki

Web-TV: Mobilsiden.dk har mødt verdens bedste tennisspiller til en snak omkring smartphones.

Mobilsiden.dk mødte for snart en måned siden den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki til en snak omkring smartphones.

Vi bringer her et gensyn med Caroline Wozniacki, der netop (officielt) er blevet verdens bedste kvindelige tennisspiller.

Hendes sponsor Sony Ericsson sørger altid for, at opdatere den unge stjerne med de nyeste telefoner, og hun har selv nogle krav til funktionerne på hendes mobiltelefon, da mobilen er vigtig i den travle hverdag.

- "Den skal selvfølgelig kunne ringe overalt og gå på nettet. Jeg kan godt lide at tjekke nogle opdateringer på nettet samt høre noget musik. Jeg tror ikke jeg kunne leve uden en mobiltelefon", fortæller Caroline Wozniacki til Mobilsiden.dk

- "Når jeg er ude at løbe, bruger jeg mobiltelefonen som Walkman. Men kameraet betyder også noget specielt. Det skal være et godt kamera, så jeg ikke behøver at have et ekstra kamera med mig"

Wozniacki benytter aktuelt Sony Ericsson Xperia X10.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

henrik Jensen 11-10-2010 13:20:16

Ja hvilken telefon skulle hun ellers eje ja jeg spørger bare.
Hun er jo med i en sony ericsson reklame og mon ikke at de har givet hende denne X10?.....

0 0
Bepper 08-10-2010 11:26:13

Kanon! To stjerner - Mobilsidens top-dog og Wozniacki. God lir :-)

0 0
Malte 08-10-2010 08:45:59

Så fik SE lusket en god reklame (product placement) ind i noget, som er forklædt som en nyhed.

0 0
RuneH 08-10-2010 07:52:53

Overskriften giver da overhovedet ingen mening? Hvis det er en tillykke med første pladsen - hvorfor så vs. ? Don't get it.

0 0
Tobias 07-10-2010 17:31:50

jeg kune se idt af iden i nyheden da den var der alser lidt mobil snat selv om det jo er sponsor prajet men læser jeg forkert eller er grunen til den nu er her igen er fordig hun er blevet verdens bedste kvindelige tennisspiller hvad er det lige det har med mobil tlf af gøre for mig af se er det da sport jeg taber bare lige troden der men kan være det bare er mig

0 0

Om brug af cookies