Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mobilsnak fra Emirates fly til nytår

Mobilsnak fra Emirates fly til nytår

Flyselskabet Emirates bliver angiveligt det første, der kan tilbyde dets kunder at tale i mobiltelefon ombord på flyet. Servicen træder i kraft januar, 2007.

Emirates bliver angiveligt det første, der kan tilbyde dets kunder at tale i mobiltelefon ombord på flyet. Servicen træder i kraft januar, 2007.
Emirates bliver angiveligt det første, der kan tilbyde dets kunder at tale i mobiltelefon ombord på flyet. Servicen træder i kraft januar, 2007.

Det Dubai-baserede flyselskab Emirates vil i samarbejde med Aeromobile udstyre deres fly med en teknologi, der giver passagererne mulighed for at tale i mobiltelefon på flyrejsen.

Flyselskabet forventer at kunne åbne for mobilsnak på det første fly allerede i begyndelsen af 2007. I så fald lykkes det Emirates at komme før Ryanair, som har annonceret, at de er klar til mobiltalende passagerer i midten af 2007.

Efter sigende er Emirates og Ryanair ikke de eneste flyselskaber, der ser en idé i at tilbyde passagererne at anvende mobilen på flyrejsen. Aeromobile fortæller, at de allerede nu forhandler med en del andre flyselskaber.

I praksis bliver det kabinepersonalet på de respektive fly, der kan sætte restriktioner på, hvor meget folk må tale i mobil. De kan nemlig selv styre netværket. Eksempelvis kunne man forestille sig, at det på natteflyvninger kun vil blive muligt at sende SMS.

Aeromobile kan slutteligt oplyse, at prisen for at fortage samtaler fra luften kommer til at koste det samme som almindelige udlandsopkald.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies