Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mobilsnak fra luften med Ryanair næste år

Mobilsnak fra luften med Ryanair næste år

Ryanair bliver det første flyselskab, der kan tilbyde sine passagerer at tale i mobiltelefon fra luften. Allerede fra næste år bliver dette en realitet.

Ryanair vil være i front, når det handler om at tilbyde sine passagerer at kunne ringe hjem til venner og familien, mens man befinder sig i luften. I en pressemeddelelse oplyser flyselskabet, at dette træder i kraft allerede næste sommer.

Det er en aftale mellem Ryanair og OnAir der gør det muligt for passagererne at foretage opkald fra mobilen i 10.000 meters højde næste sommer. Her vil det fornødne udstyr være installeret i 50 af lavprisselskabets fly. Resten følger efter og forventes klar i 2008.

Selvom Ryanair er så langt fremme i planlægningen af mobilsnak på deres fly, kan selskabet endnu ikke oplyse, hvor meget det kommer til at koste at anvende mobilen fra luften. Det forventes dog, at priserne kommer til at ligge på cirka samme niveau som almindelige udlandsopkald, hvilket vil sige, at det altså ikke bliver nogen billig fornøjelse at ringe hjem og sige hej fra luften.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies