Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mobilspil: Andre spil til iPhone

Mobilspil: Andre spil til iPhone

Vi har prøvet BackG Class, P. Sudoku, Bubble Bash og Midnight Pool til iPhone.

Er man ikke til fodbold- eller racerspil, så kan App Store stadig tilbyde et par gode, stille og rolige spil. Et eksempel er Backgammon Classics, en nemt og simpelt backgammon-spil til iPhone. Gameplayet er simpelt, og kan man selv vælge mellem 2D og 3D. Udover et enkelt spil, kan man vælge turnering og multiplayer med andre spillere.

Er man ikke til Backgammon, kunne Bubble Bash være en ide. Spillet er baseret på det ældre Marbleous, men gameplayet er udvidet. Man har forskellige game modes, niveauer og sværhedsgrader, og spillet bliver overraskende nok ved med, at være sjovt.

Bubble Bash kan anbefales i forhold til Backgammon Classics, som er meget simpelt. Der er simpelthen mere underholdning i Bubble Bash.

Sudoku er også altid et hit, og Gamelofts version til iPhone, virker glimrende. Man udnytter måske ikke iPhones potentiale, men spillet virker som Sudoku skal.

Midnight Pool udnytter lidt mere mulighederne for flot grafik og lignende. Spillet er underholdende og udfordrende for spillere, der har lidt mere tålmodighed. Tempoet er sat ned i forhold til Bubble Bash, men gameplayet virker stadig intenst.

Bubble Bash og Midnight Pool kan sagtens anbefales til iPhone, mens Sudoku og Backgammon Classics godt kan prioteres lavere i forhold til andre spil.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies