Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mobilspil: Block Breaker 2 Deluxe (anmeldelse)

Mobilspil: Block Breaker 2 Deluxe (anmeldelse)

TEMA MOBILSPIL: Så kan man vist heller ikke udvide det gamle Atari-spil Break Out mere. Læs anmeldelsen af Block Breaker 2 Deluxe her...

Block Breaker 2 Deluxe er en videreudvikling af det gamle Atari-spil Break Out. Man har virkelig udnyttet alle aspekter af spillet, og skabt otte forskellige "verdener", hvor man skal igennem op til 10 levels. Den sidste level i hver verden har så en speciel "boss", som skal slås på en bestemt måde.

Både kuglen og "padden", som man styrer med, kan få ekstra features ved hjælp af ting, som falder ned fra de klodser, man smadrer. Det kan være et ildkugler, iskugler, padden fryser fast, yoyo-kugle og meget meget mere.  Klodserne er samtidig af forskellig størrelse og type, og der kan endda være vinkler på, så kuglen skifter retning.

Oven i købet er der en speciel shop, som man kan besøge mellem hver verden. Her kan man igen udvide forskellige aspekter af spillet.

Har man gennemført spillet, er der også mulighed for forskellige modes, f.eks. "Endless Mode" og "Time Attack". Mulighederne er imponerende mange.

Vurdering

Block Breaker 2 Deluxe er god og simpel underholdning. Det er ikke så kompliceret, som f.eks. Real Football, som Mobilsiden.dk anmeldte mandag, men alligevel er der flere timers underholdning i spillet. Når det er gennemført, er der dog ikke meget mere, at komme efter.

Spillet, fra Gameloft, kan bestemt anbefales til Atari -og Arcadespil-fans. Det er helt på højde med Tetris, Space Invaders og lignende spil, og det er pengene værd. Det koster på nuværende tidspunkt 30 kroner via Gameloft.com, og det er billigt.

En klar nødvendighed i enhver mobilspilsamling.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies