Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mobilspil: De fem dårligste

Mobilspil: De fem dårligste

TEMA MOBILSPIL: Mens Mobilsiden.dk har testet mobilspil, er vi løbet ind i et par mindre heldige.

Ikke alle mobilspil er lige gode - og nogle er endda helt håbløse. Mobilsiden.dk har i denne uge prøvet en del mobilspil, og her får du en liste over de fem dårligste, som vi har oplevet.

5. pladsen: Grey's Anatomy - Ingen tvivl om, at masser af feminine sjæle sidder og følger med i hitserien, men spillet er for kedeligt. Det er bygget præcist op efter New York Nights, som vi også har anmeldt. Det var i forvejen ikke topkvalitet. og Grey's Anatomy-temaet gør det kun værre.

4. pladsen: Dogz2 - Endnu et spil bygget op ligesom New York Nights. Men denne gang er det baseret på, at træne en hund op. Det gider vi simpelthen ikke. Er spillet beregnet til børn, nytter det desuden ikke noget med de lange ventetider.

3. pladsen: Midnight Bowling - Bowling er altid populært, men som spil er det for ensformligt. Der gik omkring halvandet minut, så havde undertegnet lært alle spillets tips og tricks, og der var ikke mere underholdning at komme efter. Slet ikke nogen penge værd.

2. pladsen: Bounce - Et eksempel på en klassisker, som skulle have blevet en klassiker. Bounce er sjovt, men det skal ikke udnyttes og tappes for alt nostalagien.

1. pladsen: Snakes Subsonic - Præcis det samme eksempel er vores førsteplads. Snakes har været en direkte landeplage, men nu gider vi heller ikke mere - medmindre du stikker en 3310 i hånden på mig. Snakes til N73 var en sjov videreudvikling, men med Subsonic er det bare blevet for meget.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies