Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mobilspil: Mile High Pinball (anmeldelse)

Mobilspil: Mile High Pinball (anmeldelse)

TEMA MOBILSPIL: Pinball er en gammel kending, men til mobilen er det blevet udvidet drastisk med Mile High Pinball.

Pinball er en gammel klassisker både, som computer -og arcadespil. Mile High Pinball er den nyeste mobiludgave, og tingene er blevet betydeligt mere kompliceret.

Med Mile High Pinball handler det lidt ligesom Block Breaker 2 Deluxe, om en kæmpe udvidelse af Pinball-konceptet. Spillet er delt op i over 45 forskellige baner, som strækker sig over flere dele. I banerne gælder det nemlig om, at få skudt bolden helt øverst op, og videre til næste niveau. Undervejs er der så komplikationer med fjender, forhindringer og meget mere.

For at gøre spillet endnu mere komplekst, er der tilføjet en speciel shop, hvor brugeren kan tilføje ekstra features. En rigtig sjov tilføjelse til det normale pinball.

Udover de over 45 forskellige baner, er der ikke så meget andet, at komme efter. Man kan spille multiplayer og logge sine spil, så man kommer på en interaktiv rangliste.

Vurdering

Mile High Pinball er et rigtig underholdende Pinball-spil - men så heller ikke mere. Man har virkelig udnyttet alle dele ved spillet, og udvidet det helt ud til grænsen. Der er nogle gode timers sjov i spillet, men så heller ikke mere.

Man lærer hurtigt spillet at kende, og det er simpelt opbygget. Det kræver altså ikke meget erfaring.

Desværre er prisen på 55 kroner gennem Nokia N-Gage er smule høj i forhold til, hvad man får. Mile High Pinball er ikke meget anderledes en Block Breaker 2 Deluxe, og man må ikke forvente mere.

Trænger man til mere udfordring, kan det eller Real Football 2009 klart anbefales.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies