Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mobilspil: New York Nights 2 (anmeldelse)

Mobilspil: New York Nights 2 (anmeldelse)

TEMA MOBILSPIL: New York Nights 2 er et spændende alternativ til en mobiludgave af Sims.

Konceptet i New York Nights 2 er egentlig meget simpelt. Man vælger en personlighed, som man så skal styre rundt i New York efter, at denne er ankommet i lufthavnen.

Man skal stifte bekendsskaber, holde dem ved lige, arbejde, have et sted at bo, udvide sin viden, blive bedre til forskellige ting og så videre og så videre.

Det står desværre meget hurtigt klart, at spillet er ufatteligt langtrukkent. Udviklingen går meget langsommeligt, og ventetiderne er helt ubegribelige. Skifter man f.eks. mellem sin lejlighed og gaden, går der op til 5-10 sekunder før man kan bevæge sig videre. Det er rigtig lang tid, når man sidder med mobilen i hånden.

På trods af spillets simple koncept, er hele spilleverdenen meget kompleks. Der er masser af muligheder for, at ændre spillets gang, og man er fri til, at gøre lige hvad der passer en.

Vurdering

Har man masser af tid, og er man helt vild med computerspil som The Sims, så kan New York Nights 2 måske godt være interessant. Men skal man have et spil til busturen, så går hele gameplayet alt for langsomt.

Spillet kræver generelt for meget tålmodighed, og vi savner hurtigere - og måske også stærkere, reaktioner. New York Nights 2 kan ikke anbefales til trods for den billige pris på 30 kroner via Gameloft.com.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies