Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mobilspil skal sælge den nye Volkswagen

Mobilspil skal sælge den nye Volkswagen

Dyst imod venner og bekendte i et hæsblæsende racerspil fra VW.

Der var engang, hvor nye biler blev solgt ved hjælp af reklamevideoer med halvt afklædte damer, der kærtegnede bilens motorhjelm. Sådan er det ikke længere!

I dagens Danmark er det ikke længere cool, at have en stor bil med en otte-cylinderet motor og en brændstoføkonomi, der får Greenpeace aktivister til at lænke sig til bilens kofanger.

I dagens Danmark skal der helt andre boller på suppen, og det er det nye Volkswagen up! Challenge spil til iOS et fremragende eksempel på.

Spillet er i bund og grund et simpelt racerspil – vel at mærke et racerspil med en bilmodel, som kommer langt fra virkelighedens verden, som denne journalist måtte sande efter en testkørsel i en rigtig VW up! hos en VW forhandler.

Selvom spillet er en slet skjult reklame for den nye VW up!, så er det super underholdende. Der er både en single player del samt en multiplayer del.

Grafikken er pæn og stilfuld, men lyden ligger dog noget langt fra virkeligheden – lyden af en tre-cylinderet VW up! er ikke helt realistisk i spillet. Styringen er ikke perfekt men med lidt øvelse, så går det an.

Spillet kan hentes gratis her til både iPhone og iPad. Windows Phone og Android brugere må kigge i vejviseren (eller GPS'en) efter spillet – for spillet er udelukkende til iOS platformen.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies