Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mobilt bredbånd med 4G-hastigheder i hele Danmark

Mobilt bredbånd med 4G-hastigheder i hele Danmark

Skyline klar med mobilt internet med op til 30 Mbit/s, og lover dækning udenfor byerne.

Skyline lancerer i dag den 1. februar 2011 mobilt bredbånd med 4G-hastighed. Produktet kaldes "Skyline 4" og der loves fra starten Danmarks bedst dækkende 4G-netværk.

Skyline er klar til at lancere en ny generation mobilt bredbånd med hastigheder op til 30 Mbit/s baseret på den nye 4G-teknologi. Samtidig indgår adgang til et 3G- og 2G-netværk i alle abonnementer som supplement til Skyline 4-dækningen.

Hele løsningen er bygget ind i ét USB-modem.

- "I modsætning til andre 4G mobile bredbåndsløsninger på markedet, dækker Skylin e4 også uden for de større byer. Det giver en stor fleksibilitet for vores kunder, der kan tage Skyline 4 med rundt i hele landet. De steder hvor Skylines eget net ikke rækker, ryger donglen over på Telenors 3G-net, vel og mærke uden en meromkostning for kunden,"  fortæller Skylines salgsdirektør, Jan Bisgaard.

30 Mbit/s fås til 249 kroner pr. md. med et samlet frit dataforbrug på 55 GB. 

Kilde: Skyline

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jakob 02-02-2011 09:37:56

Det er da ikke vanvittigt imponerende med et dataforbrug på "kun" 55 GB hvis det skal konkurrere med en kablet forbindelse...

Hvad menes der iøvrigt med "frit dataforbrug på 55 GB." Modsat hvad? Findes der nogle abonnementer hvor man kun må surfe ialt for 55 GB?

0 0
Tobias Nordahl 01-02-2011 09:33:46

Det bliver da spændende at se hvad det ender med. Jeg kan godt huske da Skyline skulle have internet dækket over næsten hele Danmark. Der gik da lidt over et år, før de kunne dække ved vores ejendom. Der var flere ude og tjekke.

Dog er vi ikke kunde ved skyline i dag - Men dette lyder da spændende, hvis det ender med at komme til at fungerer (inden for en rimelig tidsgrænse).

0 0

Om brug af cookies