Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mobilt bredbånd med urealistisk høje hastigheder

Mobilt bredbånd med urealistisk høje hastigheder

Et teleselskab sælger mobilt bredbånd med høje hastigheder, de ikke kan garanterer.

Teleselskabet 3 reklamerer med hastigheder på op til 7,2 Mbit/sek, men forbrugerne kan ikke opnå de lovede hastigheder, fortæller 3's kommunikationschef Stine Green Paulsen til Computerworld.

Ifølge 3's hjemmeside bør forbrugerne også kun forvente hastigheder på mellem 2 og 5,5 Mbit/sek.

Selvom teleselskaberne tager en række forbehold, er der tale om vildledende markedsføring, når de sælger mobilt bredbånd med en hastighed man ikke kan få, mener forbrugerrådet.

Anette Høyrup, jurist ved forbrugerrådet, fortæller at de opreklamerede hastigheder kan give utilfredse forbrugere mulighed for at gå til forbrugerklagenævnet, og kræve deres penge tilbage.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Pedrox 19-08-2008 22:47:41

"Anette Høyrup, jurist ved forbrugerrådet, fortæller at de opreklamerede hastigheder kan give utilfredse forbrugere mulighed for at gå til forbrugerklagenævnet, og kræve deres penge tilbage."

Hmm - så kan jeg også regne med at få pengene tilbage for mit TDC-fastnet-abo, hvor jeg var blevet lovet (op til) 20Mb/s via mine kobber-kabler...? - fik kun omkring 4, hvilket var hvad kablerne kunne trække.

Er det så også vildledende fra deres side?
Jeg blev jo gjort fuldstændigt klart hvad vilkårne var, før jeg accepterede.

Synes det er fint nok, at gøre befolkningen opmærksom på, hvad "op til" betyder, men at blande forbrugerklagenævnet ind i det, kan jeg altså ikke se logikken i.

0 0

Om brug af cookies