Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mobiltelefon i det pureste guld

Mobiltelefon i det pureste guld

Er du vild med guld og diamanter? Så kunne en mobiltelefon fra den schweiziske producent Goldvish måske være noget. Eneste krav: Du skal have en hel del penge på bankbogen.

Er du vild med guld og diamanter? Så kunne en mobiltelefon fra den schweiziske producent Goldvish måske være noget. Eneste krav: Du skal have en hel del penge at gøre godt med.
Er du vild med guld og diamanter? Så kunne en mobiltelefon fra den schweiziske producent Goldvish måske være noget. Eneste krav: Du skal have en hel del penge at gøre godt med.

Producenten Goldvish har specialiseret sig i at designe mobiltelefoner i ædelmetaller og meget dyre sten som diamanter og brillianter.

Som eksempel kan nævnes den såkaldte Illusion-serie. Mobilerne i denne serie er lavet i guld drysset fint med diamanter. I hver enkelt telefon er der brugt 140 gram af det pureste guld. Farven kan man selv vælge, alt efter om man er mest til platin, guld eller hvidguld. Godt nok ser telefonerne fiks ud, men guldet giver en vægt på omkring 198 gram.

Telefonernes bagsider er prydet med ægte krokodille eller skildpadde. Og tasterne er lavet af intet mindre end de fineste diamanter.

Selvom det er designet, der er i højsædet, er der også noget at hente på indholdssiden. Telefonerne har EDGE, USB og bluetooth. Desuden er der kamera, Mp3-afspiller og FM-radio. Pakken indeholder endvidere et 2 GB hukommelseskort.

Som det hører sig til med produkter i denne klasse, oplyses prisen ikke. Men det passer også meget godt, da telefonen uden tvivl henvender sig til de mennesker, for hvem det er uvedkommende, hvad tingene koster.

Kilde: Amobil.no og Mobilen.no

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies