Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mobiltelefoner hitter som nethandel

Mobiltelefoner hitter som nethandel

Både Sonofon, Telia og Telmore fortæller, at danskerne køber mobiler via internettet, som aldrig før. Prisportalen Mobilpriser.dk underbygger salgstallene.

Læs også:<br /> - <a href=Pas på når du køber mobil
 - Top 50 over mobil-hits i 2007" />

Mange vælger at købe den nye drømme-mobil via internettet, fremfor i en fysisk butik. Flere teleselskaber melder om stigende salgstal.

 - "Sammenlignes 2006 med 2007 har vi klart set en fremgang, i nethandelen med mobiltelefoner. Det er absolut noget, som har taget fart", siger Sonofons pressechef Peter Glüsing. Sonofon forventer i 2008, at satse mere på online, end de har gjort tidligere.

Telia fortæller om en stigning på 27 procent, og Telmore markerer sig med 50 procents vækst i nethandelen mellem 2006 og 2007. I faktiske tal har Telmore solgt 150.000 mobiltelefoner via internettet i 2007.

Tallene understøttes af prisdatabasen Mobilpriser.dk, som dækker alle produkter og abonnementer på markedet. Andet halvår 2006 sammenlignet med tilsvarende i 2007, afslører en fremgang i produktsøgning og kliks på 58 procent.

 - "Både på Mobilpriser.dk og Mobilsiden.dk oplever vi en markant stigende interesse, ikke bare for køb af telefoner, men også informationer om produkter og markedet. Mobilkøberne bruger også i høj grad nettet, til at blive klædt på før købet, derfor kan mange godt ekspedere sig selv", siger chefredaktør John G. Pedersen.

I 2007 var Nokia N95, den mest populære mobiltelefon, mens Sony Ericsson hittede i 2006 med musikmobilen W810i.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies