Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mobivic i stormvejr

Mobivic i stormvejr

Uheldige omstændigheder og konkursrygter har sat mediefokus på Mobivic.

Et uheld og problem kommer sjældent alene.

Et hackerangreb i starten af måneden betød, at selskabet Mobovic måtte lukke deres it-systemer ned i en hel uge, hvilket vurderes at have kostet mellem 2000 og 3000 kunder. Derudover venter en regning på over 100.000 kroner for tilbagebetaling af opkaldsgebyrer og administration, som følge af hacker-problematikken. Som om det ikke var nok, så har konkurrenten Frank Rasmussen fra Bibob offentligt insinueret, at selskabet er på grænsen til konkurs - hvilket dog afvises af Mobivic, skriver Comon.

Nu melder Telia sig på banen og fortæller, at de tilbage i 1998 leverede net til Mobivic-direktør Bobby Elahi daværende selskab. Et bekendtskab der har kostet Telia fem millioner kroner.

 - "Vi leverede forbindelse til ham, men fik ingen penge, og da pengene skulle falde, gik selskabet konkurs" siger Telias juridiske direktør Jens Ottosen-Støtt til Comon. Heller ikke i konkursboet havde Telia held til at få penge.

- "Der er to muligheder, enten har der været nogle kunder, som er blevet flyttet ud, eller også har der aldrig været nogle kunder.
Man kan jo godt oprette forpligtelserne i et selskab og indtægterne i et andet" slutter Jens Ottesen-Støtt.

Sonofon leverer i dag net til Mobivic.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies