Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mød Mobilsiden.dk: Niels de Boissezon

Mød Mobilsiden.dk: Niels de Boissezon

Er der rigtige mennesker bag sitet? I ’Mød Mobilsiden’-serien kan du møde holdet bag siden.

Mød Mobilsiden.dk nye skribent, Niels de Boissezon. Halv dansk, halv fransk og 100 procent mobilnørd. Mobilsiden er nysgerrige og spørger:

Hvad laver du for Mobilsiden.dk?
Udover at teste og anmelde, styrer jeg den daglige nyhedsstrøm her på sitet. Jeg bruger det meste af min dag på at finde og skrive spændende nyheder, koordinere med vores dygtige freelancere for til sidst at vride de nyeste gadgets igennem testmaskineriet for Mobilsidens læsere. Det hele er stadig meget nyt men det er fantastisk oplevelse at skrive for Mobilsiden.

Hvad er din baggrund?
Jeg har smagt på meget forskelligt igennem min karriere siden jeg læste produktudvikling på DTU og tog en overbygning på Journalisthøjskolen. Jeg har været med til at grave motorvejstunneller, udvikle Hugo-spil til børn, stået for virksomhedskommunikation i servicebranchen og endda haft en kort affære med klimaforskning.
Den røde tråd har dog altid snoet sig omkring min kærlighed for formidling af naturvidenskab og teknik. At følge mobilbranchen er kommet naturligt, da mobilbranchen jo er den perfekte cocktail af teknologi og service, samtidig går udviklingen så hurtigt at det hele er ekstra spændende.

Er du fanboy?
Hehe, jeg har aldrig helt forstået fanboy mentaliteten, alle producenter laver jo produkter der skiller sig ud på hver deres måde. Hvad der er i sidste ende er bedst, kommer mest an på brugeren. Onkel Bengt eller lille Ida har jo forskellige behov. Derfor virker al den skyttegravskrig ret ligegyldig. 
Jeg vil hellere stå for en positiv kommunikation, i længden er der jo ingen der gider at høre på mavesure tirader fra den ene eller den anden lejr.  

Hvad har du altid på dig?
Jeg har nærmest altid mit trofaste Olympus E-PM2 kamera med mig, elsker det kamera - det er et spejlrefleks i lommeformat. I min lomme finder man altid et par mobiltelefoner, hvilke det er kommer meget an på hvad vi får ind til test.
I øjeblikket er det den billige Motorola Moto G som jeg er meget positivt overasket over, og en Sony Xperia Z Ultra som er en fantastisk mini-tablet (eller mega-phone). Og den er vandtæt - det gør noget for ens livskvalitet at kunne Netflixe i badekarret.

Hvilke produkter ser du frem til?
2014 ser ud til at blive et rigtig spændende år. Tablets og smartphones har efterhånden vundet indpas i de fleste danske hjem, derfor har producenterne travlt med at finde nye måder at skille sig ud på. Jeg forventer derfor at vi vil opleve enheder der kan mere end bare at køre apps uden hakken. Eksotiske materialer som intelligent plastik og safir- og ALON-glas vil levere ekstrem holdbarhed, superkameraer og superbatterier vil give vilde billeder og lang levetid. Og så kan vi forvente en lavine af smart-’et eller andet’. Smart-ure, smart-briller, smart-parykker, smart-køleskabe, smart-lys, og så videre. Der er meget at glæde sig til.

Hvad er din favorit/hade app?
Jeg er for nyligt blevet ret forelsket i spillet ’Earn to die’- det er snotdum zombiesplat og spillet er generelt alt for nemt, men hey, man kan udstyre sin monstertruck med raketter og kædesav og mose igennem en skov af zombier - Ha!
Mindre henrykt er jeg til gengæld for DSB’s ’Mobilbillet’ app. Mage til uduelig, umulig applikation findes vist ikke i Danmark. Det er et lotteri hver gang, hvorvidt den kan finde zone og pris. Bruger man flere mobiler bliver man dømt til samme pinefulde og tilfældige opsætningsproces - hver gang.

Hvor finder man dig når du ikke er på redaktionen?
Jeg forsøger at finde tiden til at løbetræne og sejle lidt mere og samtidig nå at gå ud med venner og familie. København har jo en del at byde på, og jeg er altædende indenfor kultur, så jeg kan findes til rockbabe-koncert på Vega (tak Deap Vally), på Brøndby stadion, eller til vinsmagning i Kjær og Sommerfeldts mørke fugtige kældre. Når jeg er hjemme igen elsker jeg at lege kemiker i et køkken og forsøge at trylle lækkerier til vennerne. Eksperimenterne fejler nogle gange, men vennerne plejer at komme igen.

Og hvad er det i øvrigt for et efternavn?
Ha ha, jeg kan nok ikke løbe fra at jeg har noget fransk blod i årene. Men jeg har boet i Danmark i omtrent 20 år nu og har da i sinde at blive boende i min ydmyge 3'er på Frederiksberg i nogle år endnu.

Har du spørgsmål til Niels? Spørg endelig nedenunder!

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies