Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mød Sonys nye Xperia familie her

Mød Sonys nye Xperia familie her

Sony har her til aften fremvist Xperia S, Xperia P og Xperia U. Mød dem alle sammen her.

Sony havde på forhånd løftet lidt af sløret for deres fremtidige produkter under CES messen i Januar.

Men havde alligevel gemt lidt til Mobile World Congress, og det er der i alt kommet tre nye produkter ud af.

HD oplevelse i front

Sony Xperia S er Sonys topmodel, der med sin 4.3” skærm (1280 x 720) og 12 megapixel kamera ligger op til at være en ægte HD oplevelse.

Sony Xperia P byder på en ny skærm teknologi kaldet WhiteMagic, der skulle give en forbedret udendørs oplevelse af telefonens skærm. Samtidig med dens aluminiums design skille den sig ud fra sine brødre. Skærmen er på 4” og processoren er en 1 GHz dual-core, derudover byder på hele 16GB intern hukommelse, og en musikoplevelse i den bedre ende med Sony´s xLOUD Experience, der filtrere lyden og 3D Surround Sound teknologi.

Med deres Xperia NXT-Serie (Next Generation Smartphone) kan man via et kabel tilslutte sin Xperia mobil til hvilken som helst skærm, der understøtter HDMI. Dermed kan man se billeder, video og andet indhold direkte på TV-skærmen. Skal der spilles spil kan dette også gøres direkte på stuens fladskærm via en af de tre nye Xperia modeller.

Ny brugerflade
I den nye Xperia serie har Sony lavet om på brugerfladen. Brugerfladen har fået et rent og simpelt look, præcist som designet af mobilerne, og med deres nye musik- og videoafspiller vil Sony gøre mobilen til en central rolle i underholdningsverdenen. Alle tre modeller er Playstation certificeret, så børn (og andre) nemt kan hente og spille kendte spil såsom Crash Bandicoot.

Design
På den nye Xperia serie har Sony valgt at gå væk fra Sony Ericssons, mere runde og buede former, og over i et mere kantet og ensformigt design, som gør sig gældende på alle tre enheder. Specielt Xperia U ligger op til at  give et mere personligt præg på telefonen med mange forskellige farve kombinations muligheder - f.eks. med et gennemsigtigt element i bunden af skærmen, der kan gengive forskellige lyseffekter. Kamera knappen og de tre funktionsknapper på forsiden er der ikke ændret på, men ellers er det tydeligt, at Sony prøver at gøre alle tre mobiler en del af Sony´s designlinje - som også ses på andre Sony produkter.

Hardware
På Hardware siden har Sony ikke ændret meget fra Sony Ericsson tiden. Ingen af mobilerne byder på nogen quad-core processor, ej heller skærme på 4.5” eller højere. Skærmteknologien minder på to af modellerne meget om det vi tidligere så på Xperia Arc S og Xperia Mini.

Læs mere om de nye modeller her:
Sony Xperia S - Sony's første topmodel
Sony Xperia P – Ny mellemklasse smartphone fra Sony
Sony Xperia U – ny entry-level smartphone fra Sony

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Søren 27-02-2012 09:59:12

Links til Xperia P og U er forkerte

0 0
Jacob Smidt 27-02-2012 10:10:29

Tak for oplysningen, skulle nu være rettet :)

0 0

Om brug af cookies