Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mofibo - Ubegrænset e-bogslæsning til danskerne

Mofibo - Ubegrænset e-bogslæsning til danskerne

Med abonnement hos Mofibo får brugerne ubegrænset adgang til e-bogslæsning af over 5.500 bøger.

Danskerne får nu adgang til fri e-bogslæsning på abonnementsbasis, som vi kender det fra Spotify og Netflix.

Danske Mofibo har som de første i verden lavet en e-bogsservice, hvor man kan gå på opdagelse blandt mere end 5.500 bøger, der spænder fra populære nyheder, bestsellers og klassikere.

Og der er noget for enhver smag, både krimier med Leif Davidsen, børnebøger med Astrid Lindgren og biografier og sande historier.

Det hele koster 99 kroner om måneden, men interesserede tilbydes, at prøve et abonnent gratis den første måned. Når abonnementet er oprettet, kan en app til iOS hentes via App Store, så bøgerne kan læses på f.eks. iPad.

Mofibo samarbejder med forlag som Lindhardt & Ringhof, Gyldendal, Art People og Politikens forlag.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Nikolaj 05-07-2013 21:03:35

Manden bag er ham der har stiftet onefone og vicedirektør i yousee så tvivler på det er et kupforsøg.(Kilde: Elektronista hvor han medvirkede)

Syntes faktisk pisen er ok. En alm bog koster nemt 249 og her kan du starte på alle dem du vil og kun læse én eller 1000000 prisen er den samme.

0 0
TOCA 03-07-2013 12:27:16

Det er forlagenes forsøg på at lægge bibliotekernes e-reolen ned, først nægter de at samarbejde og så åbner de deres eget, som koster kassen, så de kan nå at malke geden, før bogbranchen uddør.

0 0
Søren D 03-07-2013 16:57:02

tja først kom de med ebib.dk/ som modsvar på e-reolen til udlån som var en super nem måde at låne bøger på. Nu er E-reolen så mere eller mindre tømt for dansk indhold fra de større forlag. E-bib er dog så oldnordisk og amatøragtigt skruet sammen, at det i praksis er ubrugeligt for kunderne/lånerne - der er konstant ventetid på alle populære titler og noget nær umuligt at søge på.
Mofibo skal nok få sin andel af brugerne, men syntes ærlig talt det er en hamper pris at lægge ud med, men det er jo nemt at sætte prisen når der ikke er alternativer.....Danmark er desværre et rent u-land når det kommer til e-bøger.

0 0
Jonas Grau Thomsen 03-07-2013 11:21:35

Jeg er stor fan af kindle på min Android tablet, men så gerne at man kunne købe danske bøger. Derfor var jeg da også interesseret i Mofibo. Men det gik hurtigt over. Det virker ude af proportioner, at skulle betale 99 pr. måned... Jeg mener, Netflix koster 79... Hvis man bare kunne købe de bøger man ville have, så ville jeg med glæde bruge app'en

0 0
Hj0rt3n 03-07-2013 11:03:07

Ikke at understøtte Android fra starten. Selvom der sælges flest iphones/ipads
i stok konservative DK er Android op på 92% i Spanien. Og trenden siger det også kommer til at ske i DK, bare et år eller to efter resten af verden.

Men genialt hvis man havde lyttet til publikum. Så havde jeg da gerne betalt for det i stedet for bruge min Nook. Foretrækker engelsk anywayOg, men resten af familien har Android og ville kun bruge hvis det var ægte consumer friendly. Og update to date med den virkelige verden.

0 0

Om brug af cookies