Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mogees er alverdens musik via din smartphone

Mogees er alverdens musik via din smartphone

Kickstarter-projektet Mogees er en sensor, der sammen med din smartphone kan lave musik på en helt ny måde.

Musikundervisningen i folkeskolen var ofte opdelt, så at de umusikalske elever blev udstyret med æg, klokker og alverdens anden baggrundstøj, der ikke var til gene for klassens instrument-talenter.

Det blev hurtigt kedeligt, da disse mere banale instrumenter havde deres begrænsninger i udvalget af toner. Det kan man dog ikke sige om Kickstarter-projektet Mogees, som istedet åbner verden op for lyde, toner og rytmer overalt. 

 

Hvad er Mogees?

På Kickstarter står der, at “Mogees er en innovativ ny måde for alle i at lade deres musikalske fantasi løbe løbsk, og omdanne de objekter omkring os til unikke og kraftfulde musikinstrumenter. Mogees består af en mobil app og en lille sensor, der registrerer og analyserer de vibrationer, som vi laver, når vi rører ved objekterne omkring os. Den bruger en speciel lyd teknik til at ændre deres akustiske egenskaber, så som at gøre dem musikalske” 

App’en giver enten mulighed for at spille i “Free Mode” hvor teknikken selv finder lyde, der matcher vibrationerne. Der kan istedet vælges “Song Mode” hvor der af brugeren på forhånd, er valgt et arrangement så som klaver, stryger osv.

Nogle gange skal man bare se teknologien, før det giver et reelt billede af hvad den er i stand til. Netop derfor gav de Mogees til en 10 årige dreng, og du kan herunder se resultatet af hans indslag på komfuret.Projektet har et par uger til at nå målet på 50.000 pund, hvilket de ikke er langt fra at nå. Hvis du ønsker at støtte projektet, og måske erhverve din egen Mogees, så kan der bydes fra 1 pund og op til 150 pund eller mere. 

Kilde: Kickstarter 
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies