Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Moment Lens giver nye fotomuligheder til iPhone 6

Moment Lens giver nye fotomuligheder til iPhone 6

Ønsker du at få det hele med, eller vil du komme tættere på, er Moment Lens nu tilgængelig til både iPhone 6 og 6 Plus.

Kameraet inde i iPhone 6 og 6 Plus får ros i mobilsiden.dks tests, men selvom de nye iPhones er dygtige fotografer, kniber det, når der zoomes ind eller ud.

Det gør optikproducenten Moment op med. Efter en succesfuld Kickstarter-lancering i januar 2014, blev en 18mm ultra-vidvinkel og 60mm telefoto objektiv udviklet til iPhone 5/5S, Samsung S4/S5 og Note 3 samt Google Nexus 5 - Og nu udvider den ambitiøse linse-mager sortimentet med vidvinkel og teleobjektiver til iPhone 6 og 6 Plus.

60mm optikken zoomer 2 gange ind og gør, at du undgår at pixelerede billeder når du rykker tættere på. Skal det hele med, udvider 18mm optikken synsfeltet og gør det næsten dobbelt så bredt som i det sædvanlige kamera.

Fokus på kvalitet

Kvaliteten i Moment-optikkerne er i hovedsædet. Optikken er sikret af et metalhus, og består af flere glaselementer til at mindske fortegning og optiske fejl. Det ambitiøse design fylder, men giver optikken akromatiske egenskaber – et design der fjerner billedfejl som farvede haloer omkring motiver.

Monteringen foregår som i tidligere versioner via en metal-fatning der påklæbes bagsiden og gør det muligt at montere metal-optikkerne ved en skruebevægelse. Fatningen er designet til ikke at fylde mindre end en millimeter og kan gemmes under de fleste iPhone-covers.

Moment optikkerne koster begge 99$, eller omtrent 600 danske kroner før afgifter og moms. Prisen inkluderer et styk optik, metal-fatning, flere klistermærker til montering, taske og renseklud.

Du kan bestille optikken eller læse mere om Moment på deres hjemmeside www.momentlens.co.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies