Mon Samsung arbejder på et Padfone-koncept?

Der er dukket flere indikationer op der antyder, at Tech-giganten kunne arbejde på en Galaxy med “Padfone-koncept”.

Mon Samsung arbejder på et Padfone-koncept?

Ganske som forventet, så vil rygterne, forud for både CES og den efterfølgende MWC, ingen ende tage, og tech-giganterne får masser af opmærksomhed i medierne. 

Vi har tidligere lavet en anmeldelse af ASUS’ The New Padfone der er en high-end Android smartphone, som kan dockes på bagsiden af en tablet.

Rygter siger Samsung vil være med
Nu forlyder det at Samsung kan tænkes at arbejde på en Galaxy med ligende koncept. Det skriver phonearena.com

Billede af godkendt patent til Samsung. Kilde: Patentbolt.com

Rygterne bygger blandt andet på den ukendte enhed, som er dukket op i benchmarks, og som vi også har nævnt her på mobilsiden.dk. Sagen er nemlig den, at to forskellige benchmarks-sites har fremvist 2 display størrelser på den mystiske enhed. 

Derudover har Samsung for nyligt fået godkendt brandet “Samsung Hit” der sagtens kunne blive navnet til den kommende og kombinerende enhed fra tech-giganten. Samsung har desuden i sommers fået tildelt patent på konceptet med en smartphone der dockes i en tablet.  

Det er altså uvist om Samsung reelt arbejder på et koncept ligende Padfone fra ASUS, eller om det handler om særlige specifikationer for 2 forskellige versioner af Galaxy S5, som tidligere beskrevet.

Ville du være interesseret hvis Samsung præsenterede en kombineret smartphone og tablet? 

Kilde: phonearena.com

Seneste nyt

Siden vi kørte denne historie er der kommet nyt om sagen. mobilsiden har bragt sagen videre. 26/12/2013 fulgte vi op med nyheden; Årets mest populære apps til iPhone og iPadKlik her og læs artiklen.. Se også de seneste nyheder om temaet her.